Deze Jood staat ons niet eens toe onze stem te verheffen terwijl onze thuislanden worden veroverd door Derde Wereld horden.

De ADL heeft een geschiedenis van het censureren van Blanken. Zo zat de ADL in juni 2020 achter het verwijderen van tientallen YouTube accounts en meer recentelijk spande de ADL zich in om de president van de VS, Donald Trump, geen toegang meer te verlenen tot de sociale media.

De machtige Joodse organisatie Anti-Defamation League, ADL, eist nu dat Fox News zich van Tucker Carlson ontdoet. Dit nadat de populaire gastheer alarm had geslagen dat politici de bevolking in de Verenigde Staten aan het veranderen zijn.

Dit nadat linkse activisten op Twitter Carlson ervan beschuldigden het idee te verdedigen dat er een bevolkingsuitwisseling is door immigratie.

Tucker Carlson durft niet eens te benoemen wat er werkelijk gaande is, namelijk dat de immigratie dient om Blanken een minderheid in hun eigen thuislanden te maken. Hij praat slechts over het vervangen van het electoraat. Dat Republikeinse stemmers vervangen worden door Democratische stemmers. Hij neemt zelfs laf afstand van het idee dat het om ras zou gaan.

‘Het gaat om stemrecht, het heeft niks te maken met ras’, zegt hij.

Maar dat is niet voldoende voor de Blankenhater Jonathan Greenblatt:

De “omvolkingstheorie” is een blanke supremacistische leerstelling dat het blanke ras in gevaar is door een opkomende vloed van niet-blanken.

Het is antisemitisch, racistisch en giftig. Het heeft de ideologie van massaschutters in El Paso, Christchurch en Pittsburgh beïnvloed.

Tucker moet weg‘, twittert de baas van de ADL.

Het is onontkenbaar dat het Blanke ras in gevaar is. In alle Noordwest-Europese grote steden zijn Blanken al in de minderheid net als in veel steden in de VS. Greenblatt maakt niet duidelijk waarom het antisemitisch zou zijn om over feiten te praten. Misschien is hij bang dat als mensen er onderzoek naar doen dat ze erachter zouden komen dat immigratie buitenproportioneel door Joden aangestuurd wordt?

Tot 1965 was ongeveer 85 procent van de bevolking in de Verenigde Staten Blank. In 1965 werd de zogenaamde Hart-Celler Act doorgedreven door Joden en werd de VS opengesteld voor uitgebreide derdewereldimmigratie. Sinds de 19e eeuw hebben Joodse organisaties met verschillende argumenten aangedrongen op versoepeling van de immigratiewetten. Tegenwoordig vormen blanken slechts 59 procent van de Amerikaanse bevolking en zijn ze hard op weg om een ​​minderheid te worden in hun eigen land.

Besef dat het Joden zijn die bepalen hoeveel vrijheid van meningsuiting blanken hebben in hun eigen landen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here