Tijdens de presidentscampagne van 2004 werd John Kerry gefilmd terwijl hij in een kleine groep vragen beantwoordde. Het resultaat illustreert waarom deze campagnes gecontroleerde, georkestreerde gebeurtenissen zijn geworden. Je weet immers nooit wanneer de waarheid plotseling op je afkomt.

De vraagsteller vroeg Kerry over WTC 7 op 9/11. Ter referentie: op de tweede video gaat de beruchte WTC-erfpachter “Lucky” Larry Silverstein zijn boekje te buiten door te verklaren dat WTC 7 was “pulled”, wat een sloopersterm is. De derde video is van de BBC die zegt dat WTC 7 (ook bekend als het Solomon gebouw) 26 minuten voordat het werkelijk gebeurde, instortte. Nogmaals en zoals we vaker hebben gezien, verknoeien de spelers het script.

Kerry’s antwoord zou iedereen moeten verbijsteren. Dit was nadat het NIST rapport verklaarde dat WTC7 viel door “structureel falen veroorzaakt door brand” zonder enige claim van een demolitie. Het suggereert dat Kerry, net als Silverstein, het script vergat. Abraham Lincoln zei het het beste: “Geen man heeft een goed genoeg geheugen om een succesvolle leugenaar te zijn.” Of een tweede theorie is dat een presidentskandidaat (zoals de meeste Amerikanen) grotendeels onwetend of ongeïnteresseerd was in wat er die dag gebeurde. In beide gevallen zou het een akelig scenario zijn, dat een vrijbrief geeft voor ongebreidelde criminele samenzwering.

Los daarvan beweerde John Kerry ook dat hij niet op de hoogte was van zijn familie-achtergrond, waarvan hij beweerde dat die Iers was, terwijl zijn familie Joods is. Maar dat was opzettelijk.

Hier de YouTube versie, voor zolang die blijft staan. Het is een wonder dat die tot de dag van vandaag overleeft heeft, waarschijnlijk omdat iedereen het vergeten is.

Trump spreekt zich uit over de Twin Towers op 9/11

In een radio-interview op 11 september 2001 – voordat het officiële narratief zelfs maar verspreid werd – gaf Donald Trump in wezen de logische Architects and Engineers for 9/11 Truth versie van de vrije val van de torens van het World Trade Center. De Architects and Engineers presentatie kan worden bekeken in de tweede video hieronder. Trump, die veel over de gebouwen wist, noemde de torens “zeer sterke constructies” en verklaarde dat alleen krachtige explosieven ze hadden kunnen neerhalen. Hij verwierp het idee dat een aluminium vliegtuig door de met staal beklede buitenkant kon zijn gegaan.

Hier de YouTube versie.

Architects and Engineers for 9/11 Truth versie:

Hier de YouTube versie.

‘We did not attack ourselves at 9-11, we have trusted allies to do that for us’:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here