Volgens PVV-achtige zionistische counter-jihadi-boomers is de Islam de grootste vijand van het Jodendom en Israël het bolwerk tegen de oprukkende Islam. ‘Als Israël valt, dan valt het Westen’.

‘Israël is de kanarie in de kolenmijn’.

En die kanarie heeft onlangs vredesverdragen gesloten met de meest wrede soennitische regimes. Saoedi-Arabië wacht nog even, maar komt er aan.

Marokko, in ruil voor de Westelijke Sahara, en Soedan, in ruil voor geld en verwijdering van de terreurlijst, zijn inmiddels gevolgd.

Ik heb geen idee hoe boomers daar om mee om gaan, het lijkt me lastig. Ze negeren het, verdringen het, en kunnen het nog af met een andere verklaring, waardoor ze er niet over na hoeven te denken: ‘Kijk eens hoe goed Trump wel niet is, hij heeft voor vrede gezorgd‘.

Dat doet natuurlijk niks af aan het feit dat Israël in sneltreintempo zijn relaties met de Arabische wereld normaliseert, maar het biedt een tijdelijke ontsnappingsclausule om het maar niet onder ogen te hoeven zien en bovendien is daar altijd nog Iran waar de haat op gericht kan worden.

‘Het nieuwe anti-semitisme in Europa komt door de immigratie van moslims’, is een andere veelgehoorde uitspraak, en ik zal het niet tegenspreken, maar waarom verdedigt de belangrijkste Joodse machtsorganisatie die moslims in blanke landen dan, en waarom valt het islamcritici aan door ze voor islamofoben uit te maken?

De ADL ziet ‘de Islam’ helemaal niet als problematische vijand, maar als te verdedigen bondgenoot in de strijd tegen die vreselijk ‘hatelijke’ Blanken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here