De wereld zou jaarlijks 1-2% van zijn insectenpopulatie verliezen, zo wordt ons nu verteld.

Schokkend genoeg is dit niet te wijten aan de terminator-zaden van Monsanto en hun pesticiden en herbiciden, watervervuiling, ontbossing, de plastificatie van het milieu en de algemene vernietiging van biosfeer op de hele planeet door een exploderende derdewereldbevolking. Deze daling van het aantal insecten is het gevolg van blanken (waar er steeds minder van zijn door Joodse programma’s als abortus, rasmixen en immigratie) in de eerste wereld die autorijden en cheeseburgers eten.

Insecten sterven beetje bij beetje uit volgens ’s werelds beste insectendeskundigen, meldt CBC.

En op het moment dat dit bekend wordt, het was al jaren bekend, besluit de EU-dictatuur dat we ze ook nog eens op moeten gaan eten om het milieu te redden, terwijl insecten onontbeerlijk zijn voor het instandhouden van de eco-diversiteit.

Het vitale insectenrijk van de wereld ondergaat “de dood door duizend snijwonden”, volgens ’s werelds beste insectendeskundigen.
Klimaatverandering, insecticiden, herbiciden, lichtvervuiling, invasieve soorten en veranderingen in landbouw en landgebruik zorgen ervoor dat de aarde elk jaar waarschijnlijk 1 tot 2 procent van zijn insecten verliest, zei entomoloog David Wagner van de University of Connecticut, hoofdauteur in een speciaal pakket van 12 studies in de Proceedings of the National Academies of Sciences, geschreven door 56 wetenschappers van over de hele wereld.
Het probleem, ook wel de insectenapocalyps genoemd, is als een legpuzzel. En wetenschappers zeggen dat ze nog steeds niet alle stukjes hebben, dus ze hebben moeite om de enorme omvang en complexiteit ervan te begrijpen en de wereld er van te doordringen om iets te doen.

Eerlijk gezegd worden in dit nieuwsbericht wel insecticiden en herbiciden genoemd. Hoewel het geen melding maakt van “Monsanto”, want dat zou natuurlijk antisemitisch zijn – net zoals het antisemitisch is om “de Sackler-familie” te noemen als je het over de opioïd-epidemie hebt.

Het feit dat Wikipedia de Monsanto-familie beschrijft als “een historische Sefardische Joodse handelaars, bankiers en slavenhouders- en plantage-familie” is totaal irrelevant voor het gedrag van dit bedrijf. Het is eigenlijk gewoon toeval dat ze Joods zijn.

Het punt is: ook al worden er in artikelen problemen genoemd die daadwerkelijk bestaan als er over de achteruitgang van de insecten wordt gesproken, de hoofdoorzaak zal altijd “de opwarming van de aarde” zijn. Dat komt omdat de opwarming van de aarde de enige mogelijke oorzaak is van een potentiële ecologische catastrofe waar blanken voor moeten betalen en hun samenleving voor moeten slopen, en dat is waar de Joodse media op uit is.

De oplossingen die worden geboden voor de opwarming van de aarde:

Echte oplossingen voor de problemen die ecologische schade veroorzaken zijn niet aantrekkelijk voor de mondiale elite:

  • Monsanto, een groep joodse handelaren in chemische zaden, zou voor een internationaal tribunaal moeten worden gebracht en berecht voor een hele lijst van schandelijke misdaden die in vrijwel elk land op aarde zijn begaan.
  • De bevolking van de derde wereld (met name in Afrika en op het Indiase subcontinent) zou drastisch moeten worden teruggedrongen, waarschijnlijk door middel van een groot internationaal programma van vrijwillige, betaalde sterilisatie.
  • Wereldwijde bedrijven zouden moeten worden gedwongen om honderden miljarden dollars te besteden aan het uitzoeken van een manier om de productie van plastic te verminderen.

We hebben het over een serieus probleem. De insectenpopulatie neemt in razend tempo af en insecten zijn onmisbaar. Insecten zorgen er voor dat bloemen, planten, fruit en groenten en nog veel meer zich voort kunnen planten. Insecten zijn het die het pollen verspreiden door van bloem tot bloem te vliegen.

Monsanto gaat ongestoord door, de derde wereld beleeft een bevolkingsexplosie, bedrijven blijven gewoon plastic produceren – dit is allemaal erg slecht vanuit ecologisch perspectief, en het is iets waar we echt wat aan zouden moeten doen.

Maar de heersende elite geeft er niet om. Ze geven CO2 simpelweg de schuld van alles, terwijl er niks mis is met CO2, CO2 is de basis van het leven. Hoe meer CO2, hoe harder planten groeien en hoe harder ze CO2 uit de lucht halen. De wereld is, sinds CO2 minimaal stijgt, het stelt echt niks voor, alleen maar vergroend ondanks de fanatieke bomenkap voor biomassacentrales. Elke glastuinbouwer voegt CO2 toe om zijn planten te laten groeien. CO2 is goed.

De Aarde warmt niet op en de zeespiegel stijgt ook niet, en als het wel zo zou zijn doet het er feitelijk niet toe, dan bouwen we gewoon een metertje dijk extra. Het is allemaal een hoax om Blanken zich schuldig te laten voelen. Blanken zijn ook de enigen die in staat zijn zich schuldig te voelen, omdat andere rassen geen geweten hebben, en Joden weten dat perfect uit te buiten.

De heersende klasse geeft geen moer om het milieu. NCO-NCW wil van Nederland een compleet verstedelijkte stadstaat maken, Tristate, met 30 miljoen inwoners. Het distributiecentrum voor Noordwest-Europa. Geld en macht is het enige dat ze interesseert. Als ze het over klimaat of milieu hebben kun je er zeker van zijn dat het alleen een middel is om hun doel te bereiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here