Zonder hulp van de mainstream media, die het opzettelijk verzwijgen, is men zich wellicht toch bewust van wat er op dit moment in Zuid-Afrika gebeurt met zwarten die regelmatig blanke boeren op brute wijze vermoorden.

Sinds het ANC aan de macht is gekomen zijn er 80.000 blanken vermoord, een genocide.

Maar zelfs dan kan het nog steeds lijken alsof de zwarten, in hun eentje, op een of andere manier besloten hebben om zich te beschaven, te organiseren, te bewapenen en te trainen om de blanken omver te werpen, de regering over te nemen en te beginnen met het terugnemen van “hun” land.

Maar als je er over nadenkt, besef je hoe belachelijk deze aannames zijn. Het zijn geen capaciteiten waarover zwarten beschikken.

Zouden er achter de schermen anderen zijn geweest die de meesterbreinen en financiers waren van dit langdurige, stapsgewijze streven naar – wat beter ‘het bolsjeviseren’ van Zuid-Afrika kan worden genoemd ?:

In de jaren zestig nam de regering van Hendrik Verwoerd de macht over en voerde het formele aparte maar gelijkwaardige beleid in Zuid-Afrika in. Dit beleid maakte van Zuid-Afrika de economisch sterkste natie in Afrika, en gaf de zwarten in Zuid-Afrika (en de blanken) de hoogste levensstandaard van alle Afrikaanse naties.

Het beleid van Verwoerd had twee grote tegenstanders. De ene was een Jood genaamd Harry Oppenheimer, de andere een Jood genaamd Anton Ruppert. Beiden controleerden de bankmonopolies in het land en wilden ‘rechten’ uitbreiden naar zwarte Zuid-Afrikanen met het doel hun geldleningen-handel uit te breiden. Oppenheimer had banden met de Rothschild-bankfamilie en met de Amerikaanse CIA, die gedurende de jaren zeventig tot en met negentig de omverwerping van de blanke Zuid-Afrikaanse overheersing ondersteunde, onder leiding van de Jood Henry Kissinger.

Oppenheimer lobbyde bij de Rothschilds om Verwoerd omver te werpen, die publiekelijk de Joodse bankmonopolies in het parlement aan de kaak had gesteld. De Rothschilds kregen de steun van de Rockefeller, Carnegie en andere “Anglo” -families in de Verenigde Staten, en lieten die instellingen lobbyen tegen de blanke regering. Rockefeller beïnvloedde met name de Council on Foreign Relations en zijn leden in de Amerikaanse regering om zich te verzetten tegen blanke heerschappij.

In 1963 richtte een groep Joden het “Afrikaanse” Nationale Congres op. Het ANC werd opgericht door Lionel Bernstein, Bob Hepple, Dennis Goldberg, Arthur Goldreich, Hazel Goldreich en James Kantor, met enkele Afrikaanse frontmannen – Nelson Mandela, Walter Sisulu, Govan Mbeki (vader van Thabo Mbeki), Raymond Mhlaba, en Ahmed Kathrada. Het ANC volgde daarbij het model dat de Joden bij de oprichting van het NAACP in de Verenigde Staten hadden ontwikkeld, met uitzondering van het feit dat het ANC een veel gewelddadiger en openlijker communistische organisatie was. Deze Joden en hun Afrikaanse Nationale Congres kregen financiering en steun van zowel de Sovjet-Unie als de Amerikaanse CIA.

Net als bij de Amerikaanse Burgerrechtenbeweging werd de Anti-Apartheidsbeweging gefinancierd en gecoördineerd door Joden die een kleine groep zwarten als frontmannen gebruikten.

Het is duidelijk dat de zwarten niet de macht of het organiserend vermogen hadden om zulke geavanceerde institutionele veranderingen door te voeren, maar de Joodse gecontroleerde pers heeft de Joodse rol in de vernietiging van de blanke heerschappij in Zuid-Afrika verborgen (net als bijvoorbeeld Martin Bosma in Nederland), waarbij alle schuld bij de zwarte communisten werd gelegd, terwijl niet werd vermeld dat alle zwarte communisten door de Joden werden opgeleid en gefinancierd en georganiseerd.

De machtige Rothschild-belangen steunden echter ook de Blanke heerschappij in de jaren zestig en zeventig, niet omdat ze het ermee eens waren, maar omdat ze een stabiel Zuid-Afrika nodig hadden om genoeg uranium uit de Zuid-Afrikaanse mijnen te halen om naar Israël te brengen om te helpen bij de opbouw van hun geheime kernwapenprogramma.

Toen dat eenmaal geregeld was gaven de Rothschilds groen licht aan hun moordzuchtige communistische ANC om een einde te maken aan de Blanken.

Nelson Mandela heeft bij vele gelegenheden de ‘enorme bijdrage’ van de Joden aan de zaak van zijn partij, het ANC, vrijelijk toegegeven:

2 REACTIES

  1. En al die sukkels van groen links en rara maar denken dat ze apartheid hadden neergehaald….maar er is goed nieuws….in 2025 zal de staat Israel ophouden te bestaan, ik ga mijn goden erom vragen.

    Beste voor 2021, en verdomd jammer dat Fenixx weg is, de versplintering is compleet nu…

  2. Die Juden sind uns Unglük, zei eens een
    bekend Duitser! Ja met de NWO houden alle staten op te bestaan, dus ook Israel!
    Alles de hele wereld onder joodse leiding natuurlijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here