Een Tucker Carlson segment dat de aandacht vestigt op een toespraak op 28 november 2020 van de expert van de Chinese Communistische Partij (CCP) op het gebied van buitenlandse betrekkingen, Di Dongsheng, wordt op de sociale media verspreid, onder andere door Donald Trump.

Volgens Carlson onthult de video dat Joe Biden en zijn aanhangers agenten van de Chinese regering zijn.

Wat er uit het segment is weggelaten, is wat professor Dongsheng werkelijk heeft gezegd: Joe Biden wordt gecontroleerd door Wall Street Joden, waar de CCP direct mee te maken heeft als ze iets uit Amerika nodig hebben, schrijft National Justice.

Dongsheng vertelt over zijn ervaringen met een “oude vriend”, een Amerikaanse machtsmakelaar, die hij in de originele video spottend beschrijft als een “grote Jood met een grote neus” die vloeiend Mandarijn spreekt en in de loop der jaren invloed heeft uitgeoefend op de Amerikaanse overheid in ruil voor vaste voet aan de grond in China.

Tijdens de toespraak spreekt hij over zijn aanvankelijke terughoudendheid toen de Jodin hem vertelde dat ze een Chinees staatsburger was, omdat het dubbele staatsburgerschap in China illegaal is. Dongsheng wijst erop dat de corruptie in eigen land teruggaat tot de jaren zeventig, en stelt dat het anders onwaarschijnlijk is dat de persoon in kwestie haar “Israëlisch of Amerikaans” staatsburgerschap zou opofferen.

Hoewel Dongsheng niet specificeert wie deze persoon is, speculeren sommigen dat het Roberta Lipson is, een Amerikaanse Kamer van Koophandel figuur die dient als CEO van Chindex International in Peking.

Het meest opvallende aan de video in kwestie is dat Dongsheng duidelijk maakt dat de Chinezen zich er volledig van bewust zijn dat Joden al bijna 50 jaar subversief hun controle over Amerika hebben gebruikt om te proberen in de gunst te komen bij de politieke elites van China.

Gisteren hebben de Democraten en Republikeinen samen gestemd om de hele bevolking van Hongkong naar de Verenigde Staten te halen. ( Datzelfde deed Boris Johnson al eerder in het VK.)

Het lijkt er steeds meer op dat de Joodse “vrienden” van China de overhand beginnen te krijgen over de oudste ononderbroken beschaving ter wereld.

National Justice ziet China nog als mogelijk probleem voor Israël, omdat het Iran steunt en Syrië, in mindere mate.

Ik zie het iets anders.

Als ‘ze’ Amerika leeggevroten hebben en aan de bedelstaf gebracht en al hun militaire capaciteit verspild, stappen de kameleons moeiteloos over om op de volgende Golem plaats te nemen.

De Joden zijn al heel lang bezig in China, en heel wat langer dan de door Eric Striker genoemde 50 jaar, waarmee hij allicht doelt op het ‘openen’ van China door de Jood Henry Kissinger waarna grote delen van de Amerikaanse productiecapaciteit overgeheveld is naar China.

Om een idee te geven:

De Sassoons – De Joodse familie achter de Opiumoorlogen tegen China

Voorloper van het Wereldwijde misdaadsyndicaat: De 19e eeuwse opiumhandel

Mao’s Joden

Hoe een Joodse dokter hielp om de ruggengraat te vormen van het revolutionaire medische systeem van China

De oprichting van de Komintern

Sidney Rittenberg, de Jood die hielp miljoenen Chinezen over de kling te jagen, is overleden

Al zeker 200 jaar.

De Britse opiumoorlogen tegen China waren Joodse oorlogen. Mao’s revolutie was net als de Bolsjevistische revolutie een Joodse revolutie.

En dat is geen goed nieuws. China is een heel eng land en Chinezen hebben een mieren-mentaliteit. Chinezen zijn van nature Goy, slaven. Het Chinese controle systeem over zijn slaven is een Orwelliaanse nachtmerrie.

Terug naar het Heden en Back to the Future

Heb ik een tijdje terug al een stuk van Whitney Webb vertaald waarin ze precies de belangen van de Judeo-Chinese Elite aanstipt en hun verbondenheid met de Amerikaanse beleidsmakers en de Big-Tech controle gevolgen.

Ze noemt wel de namen, maar specificeert niet dat het Joden zijn, en we weten allemaal waarom. Daarom heb ik bij elke naam er een linkje bijgezet.

In deel 2 van deze gruwelijk lange longread. Na de video die door YouTube gewist is…

De Democraten bereiden een staatsgreep voor – Om een Judeo-Chinese Tech dictatuur in te voeren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here