Hoewel immigratie tijdens de verkiezingen van 2020 niet zo’n prominent onderwerp was als in 2016, mag de impact van massamigratie niet over het hoofd worden gezien.

Democratische functionarissen, die de electorale gevolgen van massamigratie erkennen, “rekenen op demografische veranderingen” om Georgia definitief blauw te maken. Ze noemden specifiek Aziatische migratie als een van de belangrijkste drijfveren achter deze verandering.

Volgens het Times-bericht is het in stand houden van massamigratie een van de hoekstenen van de democratische strategie om Georgia blauw te maken. Gwinnett County is ground zero voor deze strategie en vertegenwoordigt een van de provincies die de meest significante demografische verschuiving heeft doorgemaakt:

De opkomst van Aziatisch-Amerikaanse kiezers in Georgia is een potentieel lichtpuntje voor een Democratische Partij die rekent op demografische veranderingen om politieke overwinningen in het hele land te behalen. Volgens het Pew Research Center vormen Aziatisch-Amerikanen het snelst groeiende segment van in aanmerking komende kiezers uit de belangrijkste raciale en etnische groepen in het land; hun aantal, nationaal en in Gwinnett County, is meer dan verdubbeld tussen 2000 en 2020.

Aziatische Amerikanen zijn een van de snelst groeiende minderheidsgroepen in Amerika en maken hun aanwezigheid voelbaar in tal van stedelijke centra in het hele land, wat de Times opmerkte in zijn stuk:

Vandaag de dag hebben Aziatische immigranten een kritische massa bereikt en hun kinderen, die in de dertig en veertig zijn en velen van hen zijn opgeleid in de Verenigde Staten, dringen aan op vertegenwoordiging. In Gwinnett County, is ongeveer 12 procent van de mensen van Aziatische afkomst, volgens William Frey, senior demograaf bij de Brookings Institution.

Volgens de Times exit poll, stemde 78 procent van de Aziatische Amerikanen voor Democraat Stacey Abrams toen ze het in 2018 opnam tegen de Republikein Brian Kemp.

Het aantal in het buitenland geboren kiezers en hun stemgerechtigde kinderen in Georgia is tussen 2000 en 2020 met 337 procent gestegen. Ondertussen is de autochtone bevolking in Georgia in dezelfde periode met slechts 22 procent toegenomen.

Deze verkiezing was het de laatste keer dat Georgia een swing-state was, en deze verkiezing was de laatste kans voor de Republikeinse partij om ooit nog een president te leveren.

Als de verkiezingsfraude door Joe Bidens team niet gestopt wordt, en daar lijkt het op, zijn de VS vanaf nu een eenpartijstaat, en anders wel vanaf 2024. Trump had er iets aan kunnen doen, maar vond het belangrijker Israël te plezieren en de beurs de hoogte in te jagen voor de voornamelijk Joodse aandeelhouders.

Zelfs te midden van de fraude-onderzoeken blèrt hij nog dit:

Besef dat de meeste aandelen in handen zijn van Joodse hedgefunds als Blackrock en Joodse superbanken als Goldman Sachs en dat de gemiddelde blanke Amerikaan hier niks aan heeft.

Trump had iets aan de immigratie kunnen doen, hij was waarschijnlijk de enige binnen de Republikeinse partij, die het als het belangrijkste verkiezingsthema opvoerde vier jaar geleden, maar hij meende het nooit echt.

En die aanstaande eenpartijstaat, een judeo-chinese tech-dictatuur zal voor niemand een pretje zijn om in te wonen, en wel het minst voor blanken. Dat Biden door de Chinezen gekocht is behoeft geen betoog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here