vrijdag, mei 27, 2022
Home Artikelen Israël wil raszuiver blijven en heeft een oplossing gevonden voor zijn negerprobleem:...

Israël wil raszuiver blijven en heeft een oplossing gevonden voor zijn negerprobleem: Soedan

0

Er valt niet aan te twijfelen dat Joden achter de immigratie van de Derde Wereld naar Europa (en de VS) zitten. Het bewijs is overweldigend.

In 2018 had Israël bedacht om de daar ongewenste negers naar Europa te sturen. Nadat ze eerder al negers gedwongen gesteriliseerd hadden zonder dat die daar zelf van wisten en aankomende rabbijnen negers gebruikt hadden om besnijdenissen op te oefenen.

Het plan ging niet door omdat hardline Likud aanhangers het niet ver genoeg vonden gaan.

Maar nu is er dan een oplossing gevonden. 

Het zal u niet ontgaan zijn dat er recentelijk een reeks opzienbarende ‘vredesdeals’ tussen Israël en soennitische staten zijn gesloten. De meeste van die soennitische staten grenzen aan Iran, dus het is niet moeilijk om te bedenken wat daar het doel van is. In dat licht moet ook de oorlog voor Israël van Azerbeidzjan tegen Armenië gezien worden. Azerbeidzjan is een trouwe bondgenoot van Israël, en ligt pal naast Iran, waar 25% van de bevolking Azeri is, en ontvangt 60% van zijn wapentuig van de zionistische entiteit en Israël is de grootste afnemer van Azerbeidzjaanse olie. Israel heeft toegang tot de luchthavens van Azerbeidzjan en dat is noodzakelijk als het Iran aan wil vallen omdat het zelf op een onpraktische afstand ligt. Mossad-aanvallen op het Iraanse kernprogramma werden ook uitgevoerd vanuit Azerbeidzjan.

Soedan

Soedan is een buitenbeentje in die reeks ‘vredesdeals’ en is niet van direct belang voor de komende oorlog tegen Iran.

Waarom heeft Israël Soedan dan gedwongen tot een vredesdeal? Omdat Soedan een Afrikaans land is, en het Israëlische negerprobleem nog steeds niet opgelost was. Soedan wordt nu gebruikt om Israëls negers te dumpen.

De normalisatieovereenkomst met Soedan houdt onder meer in dat Israël ongewenste mensen opruimt en in Soedan dumpt

Voor Soedan betekent dit dat het hulp en mogelijke investeringen in de economie kan ontvangen van de Verenigde Staten. Tegelijkertijd moet er $ 335 miljoen aan de Verenigde Staten worden betaald om van hun terroristenlijst te worden verwijderd.

De overeenkomst heeft ook andere consequenties, wat betekent dat Soedan het nu accepteert om zogenaamde vluchtelingen op te vangen die Israël wil lozen om raszuiver te blijven.

Het terugkeerplan voor Afrikanen uit Israël “is een zeer belangrijk onderdeel van de normalisatie tussen de landen”, zegt de coördinerende minister van de regio, Ofir Akunis, tegen de Israëlische nieuwszender KAN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here