Ken je die grap van Althea Bernstein, die zwart is en ‘cultureel’ Joods, die verbrand werd door vier blanke mannen in een haatmisdrijf? Het is nooit gebeurd.

En het is ook geen grap dat zich als joodse identificerende personen dit soort van aantijgingen produceren. Het is zeer ernstig. De haat tegen blanken, en dan vooral mannen, wordt overal in het Westen aangewakkerd, en waar dat toe leidt zien we dagelijks in Zuid-Afrika, maar ook in de VS waar negers wegkomen met het in elkaar schoppen van blanken door simpelweg achteraf te verzinnen dat de blanke het n-woord gebruikt had.

En op grotere schaal is deze bewust aangejaagde blankenhaat, die onterecht maar bedoeld schuld en schaamte bij dé blanke veroorzaakt waardoor de blanke zichzelf verloochent en bereid is zijn land en vrouwen weg te geven aan raciale vreemdelingen, er de oorzaak van dat er een onvermijdelijk einde komt aan het blanke ras. En dat is kwade opzet. Geen ongelukje.

AP meldt:

Er is niet genoeg bewijs om te bewijzen dat een groep blanke mannen een jonge biraciale vrouw in brand stak tijdens een chaotische nacht van protesten in de hoofdstad van Wisconsin deze zomer, zeiden federale aanklagers vrijdag.

Rechercheurs konden geen bewakingsvideo vinden die de vermeende aanval laat zien, maar ze vonden wel beelden die erop wezen dat de vrouw niet in de stad was op het moment dat ze zei dat ze werd aangevallen, volgens onderzoeksrapporten.

Althea Bernstein, 18, vertelde de politie dat ze was aangevallen door vier blanke mannen toen ze in haar auto zat na een protest in het centrum van Madison op 24 juni rond 1 uur ’s nachts. Bernstein zei dat ze werd tegengehouden bij een rood licht toen ze iemand een racistische belediging hoorde schreeuwen en een van de mannen aanstekervloeistof over haar heen gooide door het open raam waarna een van hen een brandende aansteker naar haar gooide waardoor haar nek en gezicht in brand stonden.

Ze reed weg, doofde de vlammen, en werd behandeld voor brandwonden in een ziekenhuis, zei ze.

Een team van federale, staats- en lokale rechercheurs onderzocht de beschuldigingen als een mogelijke haatmisdaad. Vrijdag gaf het Amerikaanse advocatenkantoor in Madison een verklaring af waarin stond dat het onderzoek zonder aanklacht was afgesloten.

Volgens de verklaring hebben onderzoekers uitgebreide interviews afgenomen en een uitvoerige beoordeling van verkeers- en bewakingscamera’s en digitaal en forensisch bewijsmateriaal uitgevoerd, en konden ze niet vaststellen dat de aanval plaatsvond.

Vic Wahl, waarnemend politiechef van Madison, gaf zijn eigen verklaring af en zei dat rechercheurs niet in staat waren “bewijsmateriaal te vinden dat overeenkomt met wat werd gemeld”.

AP tettert nog een beetje onnozel door dat het een nacht vol van rellen was en meldt dan:

Volgens onderzoeksdocumenten vertelde Bernstein de agent van dienst dat ze Hispanic en zwart is.

Zwart en Hispanic, dat is het? The Jewish Forward heeft nog een interessante toevoeging:

De 18-jarige Althea Bernstein, die naar verluidt in brand is gestoken door vier blanke mannen, identificeert zich volgens een woordvoerder van de familie als cultureel joods.

De politie van Madison onderzoekt het incident als een mogelijke haatmisdaad. Volgens familiewoordvoerder Michael Johnson is Bernstein een biraciale Afro-Amerikaan.

Het gezin identificeert zich als zowel cultureel joods als unitarian, zei hij.


OOK NOOIT GEBEURD:

Twee weken geleden overleed holocaust-overlever Rabbi Menachem Mendel Taub

Een “overlevende van Auschwitz” geeft toe dat hij alles heeft verzonnen om “de herinnering…

Duitse ‘historica’ verzint holocaustverhalen en bedriegt jarenlang de media

Hebben de nazi’s echt gebruik gemaakt van lichamen van vermoorde Joden om zeep te…

Jood die wereldwijd ‘antisemitische’ terreurdreiging veroorzaakte krijgt tien jaar cel

Studie: mensen uit het Midden-Oosten meest waarschijnlijk om haatmisdrijven te verzinnen tegen zichzelf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here