De Amerikaanse ambassadeur in Polen, Georgette Mosbacher, is berispt voor haar inmenging in de binnenlandse politieke aangelegenheden van Polen nadat ze een open brief had ondertekend die door de Amerikaanse ambassade was gepubliceerd ter ondersteuning van subversieve LGBT-activisten in Polen:

In een interview voor het nieuwsportaal Wirtualna Polska verklaarde de Amerikaanse ambassadeur in Polen Georgette Mosbacher dat Polen de reputatie heeft van een land dat “onvriendelijk is voor seksuele minderheden”, wat op zijn beurt een negatief effect heeft op investeringsbeslissingen en militaire kwesties.

Ze onderstreepte dat de meerderheid van de Amerikaanse politici op dezelfde golflengte zitten als het gaat om LGBT-kwesties, waaronder Donald Trump en Joe Biden.

De interviewer, Marcin Makowski, wees erop dat seksuele minderheden in Polen precies dezelfde rechten hebben als mensen die in onofficiële relaties leven en dat Polen er niet van houden dat buitenlandse mogendheden zich met de Poolse wetgeving bemoeien en een definitie van het huwelijk opleggen.

Mosbacher reageerde en gaf toe dat ze “geen wetgevingskwesties wilde bespreken, want dat is de privé-aangelegenheid van Polen”.

De ambassadeur benadrukte ook dat ze weliswaar de katholieke religie respecteert, maar dat de mensenrechten belangrijker zijn.

Op de vraag hoe ze de mensenrechten definieert en of het single-sex huwelijk er één van is, weigerde Mosbacher commentaar te geven.

De diplomate benadrukte dat Polen moet weten dat “in het geval van de LGBT-kwestie aan de verkeerde kant van de geschiedenis staat. Ik heb het over de vooruitgang die ondanks alles wordt geboekt.”

Ze gaf ook toe dat de LGBT-kwestie invloed heeft op de Amerikaanse diplomatieke en militaire beslissingen over Polen.

“Het is geen geheim dat veel congresleden zich intensief bezighouden met LGBT-kwesties. Mijn mening doet er hier niet toe – zij maken de wetten en verdelen het geld,” zei ze.

Mosbacher werd ook gevraagd naar het commentaar van voormalig minister van Buitenlandse Zaken Witold Waszczykowski op de kwestie, waarin werd benadrukt dat ambassadeurs zich niet mogen bemoeien met de interne aangelegenheden van een land volgens de Conventie van Wenen. De diplomaat verklaarde dat zij het weliswaar eens was met Waszczykowski, maar dat de kwestie geen betrekking had op de politiek of ideologie.

“Geen enkele ambassadeur heeft het recht om het beleid van een soevereine natie te beïnvloeden, maar mensenrechten zijn geen beleid of ideologie. We sluiten geen compromissen over deze kwestie, vandaar onze oproep,” zei ze, en voegde eraan toe dat het de Belgische ambassadeur was die het initiatief nam tot de brief en dat ze geen invloed had op de inhoud ervan.

Christians for Truth: Georgette Mosbacher (née Paulsin) lijkt al vroeg in het leven te hebben geleerd hoe ze haar uiterlijk moet gebruiken om met rijke mannen te slapen en te trouwen – een praktijk die meestal uitmondt in een huwelijk met joodse multimiljonairs zoals haar tweede man, George Barrie, de eigenaar van Faberge en 35 jaar haar senior, en dan Robert Mosbacher, 20 jaar haar senior, een joodse wanna-be WASP die zichzelf als geniale playboy, matroos en sportman heeft gestileerd, blijkbaar tevreden met het leven van de financiële erfenis van zijn vader.

Na het grootste deel van haar leven rond rijke en machtige Joodse mannen te hebben doorgebracht, lijkt Georgette zelf een virtuele Jood te zijn geworden in haar gierigheid, oppervlakkigheid en radicale politieke agenda – en alleen in naam een “Republikein”.

Maatschappelijke klimmers zoals Mosbacher ontwikkelen vaak een noodzakelijke verslaving aan plastische chirurgie – die haar gelaatstrekken zodanig lijkt te hebben vervormd dat ze begint te lijken op de transseksuelen en vrouwelijke imitators waarvan ze nu de “rechten” verdedigt.

Bij de meest recente presidentsverkiezingen in Polen stond de kwestie centraal dat de zogenaamde LGBT “beweging” inderdaad een marxistische “ideologie” was die werd gebruikt om traditionele christelijke families te ondermijnen en te vernietigen – en Mosbacher weet dit.

Joodse handwringers bij het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken hebben een diepgewortelde haat tegen het christendom – en ze was meer dan bereid om op te treden als hun politieke “waterdrager” door hun antichristelijke, natie-vernietigende agenda Polen op te dringen.

Dit bolsjewistische concept van “mensenrechten” is veel belangrijker dan het recht van Polen om een ​​christelijke natie te blijven, ondanks het feit dat zonder het christendom niemand vandaag de dag “mensenrechten” in de wereld zou hebben – en als deze miljardair-bolsjewieken hun zin krijgen, gooien ze deze “mensenrechten”, waar ze nu over brullen, overboord zodra ze ongehinderde macht en controle hebben verkregen.

De vrijheid van Polen hangt af van het verzet tegen en de weerstand tegen deze joodse bemoeienis met hun zaken – en deze economische en militaire bedreigingen zullen escaleren – maar zolang Polen zich niet afkeert zijn christelijke nationale identiteit, heeft het nog steeds hoop om blank en relatief veilig te blijven.


ZIE OOK:

Polen is van plan zich terug te trekken uit het Verdrag van Istanbul

Polen verwerpt EU-dwang: geen homohuwelijk en kinderadoptie

Meer en meer delen van Polen beloven geen homopropaganda te steunen

“LGBTQ-vrije” Poolse steden krijgen geen EU-financiering

Poolse president zweert zich te verzetten tegen “sociale experimenten” die de familie-eenheid ondermijnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here