Vrijdag onthulde president Donald Trump een plan van bijna 500 miljard dollar voor zijn tweede termijn – een voorstel dat hij een “Platinum Plan” voor zwarte gemeenschappen noemde.

De Trump-campagne zei dat het plan de toegang tot kapitaal in zwarte gemeenschappen met bijna $500 miljard zal verhogen, 500.000 nieuwe zwarte bedrijven zal creëren en drie miljoen nieuwe banen voor de zwarte gemeenschap zal opleveren.

Stel je de woede voor als er in plaats van zwarten sprake geweest zou zijn van Blanken

Van Trumps verkiezingsbelofte om 1 biljoen in de infrastructuur te investeren is niks terechtgekomen, zijn eigen Republikeinen hielden het dit jaar, vier jaar na zijn belofte, tegen. Zoals er van al zijn verkiezingsbeloften niks terechtgekomen is. Waar Trump, die zelf geen inkomstenbelasting betaalt, zich tijdens zijn campagne nadrukkelijk richtte op de blanke ‘deplorables’ en immigratie, was hij zijn beloften na zijn inauguratie weer net zo snel vergeten en boog hij voor de Joodse dirigenten van de VS en pamperde vruchteloos de zwarte bevolking, die hem haat, in de onbegrijpelijke hoop daar stemmen te winnen. Let wel het gaat om een groep die 13% van de bevolking uitmaakt, en waarvan traditioneel niet meer dan 8% op de Republikeinen stemt. Een te verwaarlozen doelgroep zou je zeggen.

Trump heeft de ambassade naar Jeruzalem verplaatst, de bezetting van de Golan ‘gelegaliseerd’, een ‘vredesplan’ gelanceerd dat het bestaan van een Palestijnse staat voorgoed onmogelijk maakt. Hij heeft de Amerikaanse troepen niet teruggetrokken uit Syrië, Irak of Afghanistan. En hij heeft ’s wereld grootste hedgefund, het Joodse Blackrock 6 biljoen ‘startgeld’  gegeven om én het ministerie van Financiën én de FED over te nemen om geld uit te delen aan hun vrienden om na de impact van de corona-crisis de aandelenbeurzen niet te laten dalen, want dat was tenslotte Trump’s enige werkelijke verdienste, een constant stijgende beurs om de 1% te spekken. En, dat moet gezegd, Trump is ook geen nieuwe oorlog gestart, en dat is prijzenswaardig gezien de wens van zijn grootste sponsor om Iran te Nuken. De Trump regering heeft wel de opgaande lijn die door vorige Amerikaanse regeringen ingezet is volgehouden om meer bommen af te werpen boven islamitische landen om democratie en mensenrechten te brengen.

500 miljard voor zwarten – Niks voor blanken

Trump’s 500 miljard dollar betekent 12.000 dollar voor elke zwarte man, vrouw en kind in Amerika. Blanken mogen betalen, maar komen niet in aanmerking voor één van de programma’s, want die zijn vanzelfsprekend slechts voor de onderdrukte zwarten.

Niks voor blanken, de grootste groep van Trumpstemmers, maar alles voor zwarten, die niet op hem stemmen en als dank het land afbranden, blanken uit hun auto’s sleuren en hun kleine kinderen vermoorden, terwijl onschuldige blanken levenslang opgesloten worden als ze zichzelf verdedigen tegen- of vluchten voor de communistische hordes die de vrije hand gekregen hebben in de VS om op blanken te jagen onder Trump.

Dit zijn ‘herstelbetalingen‘ via de achterdeur, gefinancierd met belastinggeld van blanken, in de ijdele hoop dat negers op Trump zullen stemmen. Liberaal-conservatief Nederland (over een oxymoron gesproken..) denkt dat het belonen van brandstichters, moordenaars en plunderaars valt onder #PromisesMadePromisesKept en keurt het toegekende prijzengeld voor het in de as leggen van tientallen Amerikaanse steden goed.

Het is onvoorstelbaar

Dit is hoe de “Law and Order!!” President reageert op zwarte gemeenschappen die blanken aanvallen, verkrachten en vermoorden, de politie aanvallen en vermoorden, steden platbranden. Duizenden gewonden en moorden worden er gemeld. Meer dan 1 miljard dollar aan schade. Dit is een schande, maar het is geen verrassing.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here