De bekroonde Deense kindershow wordt gefilmd voor een live studiopubliek dat bestaat uit kinderen uit de middelbare school die worden aangemoedigd om aan volwassen gasten diverse vragen te stellen in het kader van een poging om de body positivity zogenaamd te bevorderen.

In Denemarken biedt een bekroond televisieprogramma met de naam ‘Ultra Strips Down’ het live publiek van deelnemers van 11 tot 13 jaar de mogelijkheid om de volwassen vrijwilligers alle vragen te stellen die ze willen als onderdeel van een aangeprezen boodschap om body positivity te bevorderen en body-shaming te bestrijden, volgens de New York Times.

Het motief van de makers van de serie is, zo zeggen ze, om het idee, dat vaak wordt gepromoot op sociale mediaplatforms, weg te nemen dat er perfecte lichaamstypes bestaan.

Een recente aflevering richtte zich op huid en haar, met studenten van de Orestad School in Kopenhagen die geconfronteerd werden met vijf volwassenen die hun badjassen uitgooiden en hun naakte lichaam op het podium lieten zien, bericht Sputnik.

De kinderen begonnen vragen te stellen die varieerden van “Op welke leeftijd begon je haar op het onderste deel van je lichaam groeien” tot “Ben je tevreden met je geslachtsdelen”?

Momenteel in zijn tweede seizoen op een kanaal genaamd DR Ultra, heeft de show, die voor het eerst werd uitgezonden in 2019 en een prijs won voor het beste kinderprogramma op het Deense tv-festival, tot weerstand geleid.

Ondanks de relatief tolerante houding van Denemarken ten opzichte van naaktheid, werd een vooraanstaand lid van de rechtse Deense Volkspartij, Peter Skaarup, geciteerd die de show er van beschuldigde kinderen te ‘verderven’, eraan toevoegend dat het ‘veel te vroeg’ was om jongeren aan een dergelijke benadering bloot te stellen.

Toen een fragment van de show op de Facebook-pagina van DR Ultra werd gepost en opnieuw werd gepost op andere sociale mediaplatforms, toonde een spervuur ​​van opmerkingen van gebruikers duidelijke verzet tegen het concept van de serie om kinderen bloot te stellen aan naakte volwassen lichamen.

Turner Broadcasting System fuseerde in 1996 met Time Warner dat oa. eigenaar is van Warner Bros. CEO van Time Warner is de Joodse Gerald M. Levin. Time Warner is onderdeel Warner Bros., dat in 1923 werd opgericht door de Joodse broers HarryAlbertSam, and Jack Warner. De huidige CEO van Warner Bros. is Ann Marie Sarnoff, haar man is Joods.

Er worden blanke baby’s doodgeslagen in ‘Adult Swim’ een avondprogramma op Cartoon Network

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here