Het vroegere Republikeinse congreslid Newt Gingrich werd woensdag de mond gesnoerd door een gastheer van Fox News en een vroegere CIA-woordvoerder nadat hij George Soros in verband had gebracht met geweld bij Black Lives Matter protesten, meldt NewsPunch.

Gingrich gaf George Soros de schuld voor het indirect veroorzaken van de recente toename van geweld en materiële schade in sommige door de Democraten geleide steden, en beweerde dat een reeks van ‘progressieve’ officieren van justitie ‘die voor het overgrote deel waren gekozen met het geld van George Soros’ criminelen op hol liet slaan.

Gingrich vertelde woensdag tegen de gastheren van ‘Outnumbered’: “Het grootste probleem in bijna alle steden zijn door George Soros gekozen, linkse, anti-politie, pro-criminele districtsprocureurs die weigeren om mensen op te sluiten.”

“Zowel Harris als Biden hebben zeer trots gesproken over wat zij progressieve districtsprocureurs noemen”, voegde hij eraan toe, “Progressieve districtsprocureurs zijn anti-politie, pro-crimineel en overweldigend gekozen met het geld van George Soros. Ze zijn een belangrijke oorzaak van het geweld dat we zien, omdat ze de gewelddadige criminelen steeds weer op straat zetten”.

Het interview en daaronder een uitgebreide draad met voorbeelden van Soros’ sponsoring van linkse districtsprocureurs.

RT meldt: hij werd afgesneden door panellid Melissa Francis – die haar eigen show op Fox Business presenteert – en zei: “Ik weet niet zeker of we George Soros hierin moeten betrekken.” Collega-panellid Marie Harf – die een woordvoerster was van de CIA en het State Department tijdens de regering-Obama – deed mee met het argument dat “George Soros geen deel hoeft te uitmaken van dit gesprek.”

Oké, dus het is verboten?” zei Gingrich ongelovig. Na een lang moment van ongemakkelijke stilte zei gastheer Harris Faulkner eenvoudigweg: “Oké, we gaan verder.”

Gingrich is vooral bekend als voorzitter van het Huis van Afgevaardigden met een Republikeinse meerderheid van 1995 tot 1999. Dit is niet de eerste keer dat hij Soros ter sprake brengt in een Fox News-optreden. Begin augustus vertelde hij ‘Fox and Friends’ dat Democraten ‘eigendom zijn van mensen die worden gefinancierd door George Soros‘.

Hoewel dat misschien een overdrijving was, had hij in dit geval letterlijk gelijk. Tussen 2014 en 2018 had Soros meer dan 16 miljoen dollar uitgegeven aan 17 districtsprocureursverkiezingen in de VS, waarbij zijn kandidaten 13 van hen wonnen. Alleen al in 2018 gaf Soros meer dan 2,7 miljoen dollar uit aan districtsprocureursverkiezingen in Californië, volgens de Los Angeles Times.

De belangrijkste Amerikaanse media meldden dat in die tijd openlijk, waarbij ze de uitgavenpiek presenteerden als een nobele poging van de in Hongarije geboren Democraat om het Amerikaanse rechtssysteem van de grond af aan te “hervormen”.

Onder de procureurs die met hulp van Soros’ donaties gekozen werden zijn Kim Foxx van Cook County (Chicago), Illinois, – die probeerde de beschuldigingen tegen acteur Jussie Smollett voor het ensceneren van een haatmisdaad tegen zichzelf te laten vallen – en Larry Krasner van Philadelphia, Pennsylvania.

Dan is er Kim Gardner uit St. Louis, Missouri, berucht vanwege het vrijlaten van alle relschoppers terwijl ze probeerde Mark en Patricia McCloskey te vervolgen, het gewapende stel dat te maken kreeg met een woedende menigte die was ingebroken in hun gated community.

De invloed van Soros is ook niet beperkt tot de grote steden. Zijn financiering was doorslaggevend bij de verkiezing van Diana Becton als DA in de Contra Costa County van Californië – net ten oosten van het San Francisco Bay Area – ondanks een plagiaatschandaal. Becton werd beroemd voor het indienen van een haatdelicten-aanklacht tegen een paar dat over de Black Lives Matter straatschildering schilderde tijdens het weekend van de Dag van de Onafhankelijkheid van dit jaar.

Het noemen van dat alles is nu echter blijkbaar verboden op Fox News.

De waarheid is dat je geen Joden mag benoemen.

https://twitter.com/HuckNBuck2/status/1306959954969059330

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here