Meer dan 600 Joodse groepen kwamen vorige week samen om een ​​paginagrote advertentie in de New York Times te plaatsen, waarin ze hun ondubbelzinnige steun verklaarden voor de terreuropstand van Black Lives Matter die Amerika verscheurt.

“Wij steunen de door zwarten geleide beweging in dit land die oproept tot verantwoordingsplicht en transparantie van de regering en de wetshandhaving. We weten dat vrijheid en veiligheid voor ieder van ons afhangt van de vrijheid en veiligheid van ons allemaal”, zo staat in de brief die vrijdag in de Times werd gepubliceerd.

“Als Joden weten we hoe gevaarlijk dit is: als politici Joden aanvallen en ons de schuld geven van problemen, leidt dat direct tot geweld tegen ons. Wanneer zwarte bewegingen worden ondermijnd, leidt dat tot meer geweld tegen zwarte mensen, inclusief zwarte Joden ”, vervolgde de brief volgens BLP.

 

Audrey Sasson, de uitvoerend directeur van Jews for Racial and Economic Justice, zei dat tegenstanders van Black Lives Matter zich schuldig maken aan antisemitisme.

Meer dan 400 Joodse organisaties in de VS steunen BLM

“We begonnen de extreemrechtse samenzweringstheorieën te zien dat Black Lives Matter werd gemanipuleerd door Globalisten en Marxisten in een antisemitische poging om de door de Black Lives Matter geleide beweging te ondermijnen,” zei Sasson.

“Dit bracht een kans om als een groot deel van de Joodse gemeenschapsorganisaties ondubbelzinnig te verklaren dat wij achter Black Lives Matter staan en dat elke poging om die beweging te verdelen niet zal slagen,” voegde ze eraan toe.

De organisatoren van Black Lives Matter zijn echter vanaf het begin expliciet geweest in hun marxistische bedoelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here