New Yorkse rabbijn gearresteerd voor het verkopen van duizenden voorhuiden op Craigslist

1

Een New Yorkse rabbijn die bekend staat om zijn ultra-orthodoxe houding ten opzichte van besnijdenis, wordt geconfronteerd met beschuldigingen die voortkomen uit een aantal klachten die door het New Yorkse politiebureau zijn ontvangen.

Rabbijn Aaron Zayin werd vorige week gearresteerd nadat hij berichten had uitgewisseld met een federale agent die zich voordeed als een Craigslist-gebruiker die geïnteresseerd was in het kopen van “verse babyvoorhuiden”, aldus de criminele aanklacht.

Rabbijn Zayin wordt verondersteld een geschatte 5.200 voorhuiden te hebben verkocht sinds 2015 toen hij begon met de verkoop van de stukken menselijke huid op Craigslist en hun afrodiserende eigenschappen, evenals hun wonderbaarlijke kankergenezende en levensverlengende-effecten aanbeval.

“Hij verkocht ze in kleine zakjes, gebakken in olie met toegevoegde kruiden en zout, als kleine uienringen, waardoor ze schijnbaar smakelijker en gemakkelijker te consumeren waren”, zei politieagent P.J. Hustler van het 40e district van de New Yorkse politie tegen verslaggevers.

Hoewel er geen wet is met betrekking tot de verkoop van menselijke huid of voorhuid, beweerde Zayin dat zijn product een aantal ziekten zou kunnen genezen, zoals aambeien, chronische winderigheid, erectiestoornissen en kanker, waardoor hij strafrechtelijk vervolgd werd, aldus de woordvoerder van de New York Police Department PJ Hustler.

“Zijn product was zo populair en veel gevraagd, dat hij gedwongen werd om voorhuiden te kopen van talrijke synagogen in het land”, voegde officier P.J. Hustler eraan toe.

Om aan de vraag te voldoen, zou rabbijn Zayin tot 40 Brit Mila’s per dag, ook wel bekend als “verbond van de besnijdenis” in het Joodse geloof, uitvoeren in zijn synagoge, maar ook in de garage van zijn huis, evenals lokale restaurants en zelfs in openbare sanitaire ruimtes.

David – De koning van de voorhuiden

“Hij viel me lastig en dwong mijn arme zoon drie besnijdenissen te laten uitvoeren in drie jaar. Hij heeft nauwelijks nog huid op zijn genitaliën”, vertelde een moeder in tranen aan verslaggevers.

Alle producten die beweren kanker te voorkomen, diagnosticeren, behandelen, verminderen of genezen, moeten eerst worden beoordeeld en goedgekeurd door de FDA om redenen van veiligheid en werkzaamheid en kunnen gevaarlijk zijn voor zowel mensen als huisdieren.

Als Zayin wordt veroordeeld, kan hij een boete van $ 500.000 en tot 1.087 jaar gevangenisstraf krijgen volgens de huidige staatswetten van New York, geloven deskundigen.

Nederland’s bekendste joodse besnijdeners overtreden de wet, zegt het ministerie van Volksgezondheid

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here