De Californische senator die door de Democratische presidentskandidaat Joe Biden is genoemd als zijn running mate, heeft een staat van dienst in het opkomen voor Israël en is getrouwd met een Joodse advocaat, bericht The Jewish Chronicle.

Kamala Harris werd dinsdag bevestigd als nummer twee en werd de eerste gekleurde vrouw die door een van de twee belangrijkste Amerikaanse politieke partijen werd benoemd tot vice-presidentskandidaat.

Haar man Doughlass Emhoff zou Amerika’s eerste Joodse tweede man kunnen worden.

Mevrouw Harris heeft haar pro-Israëlische standpunt getoond door tweemaal te spreken op de jaarlijkse beleidsconferentie van de American Israel Public Affairs Committee (Aipac) – meest recentelijk in 2018.

Ze heeft gepleit voor een tweestatenoplossing, maar zei: “Ik geloof dat een oplossing voor dit conflict niet kan worden opgelegd. Het moet door de partijen zelf worden overeengekomen.”

Mevrouw Harris was begin 2017 ook mede-sponsor van een Senaatsresolutie waarin de regering-Obama werd berispt omdat die een resolutie van de Amerikaanse Veiligheidsraad had goedgekeurd waarin het nederzettingenbeleid van Israël werd veroordeeld.

Ze is ook tegen de Boycot, Divestment en Sanctions beweging gericht tegen Israël.

Als procureur-generaal zei ze in 2012 dat anti-Joodse haatdelicten de meest voorkomende op religie gebaseerde misdaad in Californië waren.

Mevrouw Harris – dochter van een uit India geïmmigreerde moeder en een uit Jamaica geïmmigreerde vader – ontmoette haar man op een blind date in San Francisco en ze trouwden in 2014.

De Washington Times meldt dat de Democraten richtlijnen uitvaardigen aan de media. Kritiek op Harris – Biden VP – is ‘seksisme’. Dus verboden. En binnenkort zal anti-semitisme daar wel bij komen.

Joe Biden

JOE BIDEN heeft iets heel ongewoons gemeen met Donald Trump – vrijwel al hun kinderen zijn getrouwd met Joden – een familietrek die tegenwoordig een stilzwijgende eis lijkt te zijn voor iedereen die voor het hoogste ambt in de Amerikaanse politiek gaat:

Hunter Biden, de zoon van voormalig Vice President Joe Biden, vertelde ABC dat hij binnen zes dagen na hun ontmoeting met zijn nu-vrouw Melissa Cohen Biden trouwde.

Hunter Biden is niet de eerste in zijn familie die met een Jood trouwt. Zijn overleden broer, Beau, trouwde met Hallie Olivere, die Joods is. Na Beau’s dood aan hersenkanker hadden Hunter en Hallie een romantische relatie. Hunter’s zus Ashley is getrouwd met Howard Krein, een Joodse dokter.

De kinderen van Biden, Trump, Clinton en Gore zijn allemaal getrouwd met Joden, een fenomeen dat nauwelijks toeval kan zijn. Het is vrij modieus geworden om zelf een Joodse echtgenoot te hebben of je kinderen te trouwen met Joden als presidentskandidaat bent. Wat is een betere manier om aan rijke Joodse kiezers over te brengen dat je 100% koosjer bent?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here