De waanzin: Duitse autoriteiten dreigen met kinderontvoering bij “Corona verdenking”

1

Bij Corona-vermoeden wil de gezondheidsdienst kinderen bij hun ouders weghalen, als de ouders het bevel om het kind te isoleren in de eigen woning niet opvolgen, melden JouWatch en Bild.

In de corona-crisis roepen de gezondheidsautoriteiten in verschillende deelstaten de ouders op om hun kinderen in binnenhuis quarantaine apart van de familie in één kamer te isoleren en ook om apart van hun eigen kind te eten – als er een corona-besmetting wordt vermoed!

Dit wordt gemeld door de “Neue Westfälische” en is gebaseerd op orders van de gezondheidsautoriteiten van de districten Offenbach (Hessen) en Karlsruhe (Baden-Württemberg).

Er staat letterlijk: “Uw kind moet contact met de andere leden van het huishouden vermijden door ervoor te zorgen dat er een scheiding in tijd en ruimte is. Eet niet samen. Indien mogelijk moet uw kind alleen zijn in een kamer die gescheiden is van de andere gezinsleden”.

Als het contact niet kan worden vermeden, geldt de verplichting om een masker te dragen binnen uw eigen vier muren!

? De dreiging: In geval van overtreding – en het niet isoleren van de kinderen in hun eigen huishouden – moeten de kinderen uit hun familie worden gehaald en in een gesloten voorziening worden geplaatst voor de duur van de quarantaine.

Of letterlijk: “Als u de orders met betrekking tot de isolatie niet opvolgt of als op basis van uw eerdere gedrag moet worden aangenomen dat u de order niet voldoende zult opvolgen, dan is een gesloten isolatie noodzakelijk vanwege de civiele bescherming in een geschikte gesloten voorziening”

Kinderbescherming slaat alarm

“De quarantaine situatie is sowieso erg stressvol voor gezinnen, vooral voor kinderen. Het isoleren van kinderen van hun ouders en broers en zussen in deze fase is een vorm van psychologisch geweld”, legt de voorzitter van de kinderbescherming, Heinz Hilgers, uit.

De volledige verklaring:

Boete van 95 euro voor niet dragen mondkapje in Amsterdam terwijl ze volgens Hugo de Jonge niet werken

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here