Sensatie: Coronavirus spaart negers, linksen en migranten, maar pakt “kwaadaardige rechtsen”

0

Het zou DE medische sensatie kunnen zijn in het door de corona veroorzaakte pestjaar 2020: Het “dodelijke” corona-virus spaart blijkbaar bepaalde bevolkingsgroepen en etniciteiten, afhankelijk van uit welk deel van de wereld men komt of tot welke religie, ideologie of politieke houding men behoort. Er kunnen onzichtbare barrières zijn die het virus niet kan overwinnen of waar het stopt.

Heeft het corona-virus een moraal?

Er is geen andere verklaring voor het feit dat massabijeenkomsten van mensen over de hele wereld verschillende effecten hebben op de gezondheid, de media-aandacht, de wetenschappelijke expertise en de politieke verklaringen daarover stelt Unser Mittel Europa. Het virus heeft waarschijnlijk een morele intelligentie en maakt onderscheid tussen goede burgers en kwaadaardige, opruiende complottheoretici en “rechtse” burgers, vooral op het westelijk halfrond. Medische experts zijn al op het spoor van het fenomeen…

Terwijl een paar weken geleden miljoenen mensen in honderden steden over de hele wereld bijeenkwamen om samen te demonstreren voor de zwarte crimineel George Floyd en tegen politiegeweld en “blanke overheersing”, bleef het Coronavirus uit de buurt van deze massabijeenkomsten. En dit ondanks het gebrek aan afstanden, maskers en andere veiligheidsmaatregelen. Hier is een mooie scène uit Wenen, waar 50.000 linksen zonder problemen (en politiegeweld) bij elkaar kwamen, ondanks de op papier bestaande coronaverbodmaatregelen:

Het coronavirus spaart de “oprechte”

Geen enkele zogenaamde “cluster” werd geregistreerd of zelfs maar gedocumenteerd en openbaar gemaakt na de beroemde “Black Lives Matter” demonstraties. Een sensatie! De situatie is totaal anders na demonstraties tegen de corona-virus maatregelen van de regeringen in Europese landen als Duitsland. Hier spreken de media, politici en “deskundigen” over “meedogenloosheid”, “idiotie” en “gevaarlijke samenzweringstheoretici”. De roep om een verbod op dergelijke demonstraties (in de zin van “volksgezondheid”) wordt al luidruchtiger, evenals de roep om straffen voor de “ontkenners”. Want het feit dat meer dan een miljoen (!) mensen in Berlijn bijeen zijn gekomen om te demonstreren voor vrijheid en tegen onderdrukking, heeft het virus natuurlijk weer verspreid.

Wie weet hoeveel besmettingen er zijn veroorzaakt door het meedogenloze gedrag van de ‘woedende burgers’. Hier is een mooi voorbeeld van berichtgeving in de media over twee bijeenkomsten in de links-liberale Standard die in principe en procedure identiek zijn:

Links: ‘Opnieuw duizenden demonstranten tegen racisme in de straten van Wenen’. Rechts: ‘Demonstratie in Berlijn: Niet goed bij hun hoofd’

Zelfs de gezegende migrant wordt gespaard

Maar niet alleen de goede-menselijke linkerzijde wordt door het virus gespaard dankzij zijn kosmopolitische levenshouding. De lijdende migrant, die van alle kanten wordt gediscrimineerd, mag zich ook gelukkig prijzen dat hij tot het “immuunsysteem” behoort. Voor massabijeenkomsten bij clanbegrafenissen, islamitische feesten of andere culturele evenementen van oosterse oorsprong, die door de autoriteiten en politici worden getolereerd of zelfs goedgekeurd, hebben tot nu toe geen effect gehad op de verspreiding van de “gevaarlijke” corona-pandemie.

En ook de “Black-Lives-Matter” protesten die aan het begin van dit artikel werden beschreven waren, achteraf gezien, ongevaarlijk. En dit ondanks het feit dat regeringen wereldwijd, precies na die zogenaamd “onschuldige” (want moreel “juiste” en in hun agenda passende) bijeenkomsten, ons willen uitleggen dat er een tweede “corona-golf” in aantocht is, waarvan de verwezenlijking opnieuw een beperking van de vrijheid zou vereisen.

Er is hoop voor blanken: Schreeuw gewoon “Black Lives Matter”

Maar voor de bevoorrechte blanke man is er, ondanks alle tragedie, nog steeds hoop om zich tegen het virus te beschermen. Want in de Verenigde Staten zijn ze erachter gekomen hoe: Zonder een beschermend masker is het risico van verspreiding van het virus naar verluidt 90 procent, bij het dragen van een masker is dat slechts tussen de 1,5 en 5 procent. Het daalt echter tot een ongelofelijke 0 procent (!) als je “Black Lives Matter” roept. Daar heb je het masker niet eens voor nodig. De volgende grafiek illustreert dit duidelijk:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here