Google introduceert waarschuwingsteken voor winkels met zwarte eigenaar zodat je ze kan vermijden

0

Google, ’s werelds grootste zoekmachine op internet, introduceert een label dat aangeeft of de eigenaar van een winkel zwart is. Je ziet dan een zwart hart met een driekleurige oranje achtergrond.

Niet antiracisme, maar echt, nieuw racisme

Dit is bedoeld om zwarte bedrijven te ondersteunen en te promoten. Dit komt omdat de bedrijven die als “zwart” worden geclassificeerd, een voorkeursbehandeling krijgen in de zoekadvertenties, bericht Unzensuriert.

De verbetering is niet gebaseerd op het product, d.w.z. kwaliteit en/of prijs, maar op de huidskleur en het ras van de ondernemer/provider. Kortom: Google geeft de voorkeur aan negers. Dit is geen antiracistisch racisme, dit is een echt, nieuw racisme.

Google heeft kennelijk niet bedacht dat deze schaamteloze vorm van etnisch profileren twee kanten uit kan werken. BLM-negers en hun sympathisanten hebben de afgelopen twee maanden de Verenigde Staten afgebroken en in Nederland hebben ze laten zien dat ze boven blanken en de wet staan toen zij wel mochten demonstreren en er voor hen geen 1,5 meter gold, terwijl blanken die wilden demonstreren tegengewerkt werden of zelfs helemaal niet mochten demonstreren.

Het is goed mogelijk dat blanken hun geld niet meer aan negers willen geven na al het geëtaleerde anti-blanke racisme van de laatste tijd en dan is dit een handig instrument om te weten bij welke winkels je je geld niet uit moet geven.

Virtuele etalageborden

De technische spin heet “support Black-owned business” (Zwart in hoofdletters!), zoals het in een officiële Google-uitzending wordt genoemd.

Dit is de digitalisering en institutionalisering van de borden die zwarte ondernemers in New York en andere linkse Amerikaanse steden in hun etalages zetten om zich te beschermen tegen BLM en “antifa” vandalen en plunderaars. Deze werden daarbij naar de winkels van de blanken en Aziaten geleid.

Zwart of gevoelsmatig zwart

Bedrijven die het nieuwe label willen aanvragen, moeten hun identiteit eerst per post, telefoon of post verifiëren. Het is nog onduidelijk hoe Google wil controleren of de “bedrijfseigenaren” echt zwart zijn, of zich alleen maar zwart voelen.

Jewel Burks Solomon, een Google executive in de VS, zei: “Als zwarte vrouw, ondernemer en “Googler”, is “het ondersteunen van zwarte bedrijven (…) een van mijn passies”. Stel je dezelfde zin voor, uitgesproken door een blanke medewerker met een “passie voor blanken”!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here