Portland: Antifa wilde levend varken onthoofden om een signaal af te geven aan de politie

0

Politieagenten in Portland, Oregon hebben een levend varken gered dat in het kader van een protest tegen de politie in het openbaar zou worden geslacht door extreem-linkse relschoppers.

“In de eerste weken van de rellen werd er midden in de nacht een verlaten varken gevonden in de buurt van het centrum van Portland,” schreef Andy Ngo van de Post Millennial vrijdag. “De politie redde het dier. Men gelooft dat een demonstrant het varken ging doden als een daad van anti-politie protest, maar liet het op het laatste moment achter.”

De Oregonian meldde dat het varken Betty heette en afkomstig was van het Yorkshire varkensras. Het werd gevonden door politieagenten terwijl het sliep in een bloembed nabij de waterkant van Portland.

“Iemand had het varken daar gebracht om ‘het op te offeren om een einde te maken aan alle politiegeweld’,” zei dierenrechtenactiviste Mary McDonald-Lewis, die voor het varken zorgde tot de wetshandhaving arriveerde.

McDonald-Lewis vertelde de politie specifiek dat het varken zou worden onthoofd en verklaarde dat het “dier zou worden geslacht zodat zijn hoofd kon worden gebruikt in het protest”. Het woord “varken” wordt door linkse extremisten vaak gebruikt als een geringschattende linguïstische term voor politieagenten.

Politieagent Brian Pelster van Portland, die het varken hielp redden, bevestigde de opmerkingen van McDonald-Lewis.

“LEVENS REDDEN … EEN VARKEN PER KEER !!” schreef hij op Facebook.

“Afgelopen nacht besloten de gekken dat ze een varken gingen opofferen bij het protest en zijn kop eraf hakten. [Politiebureau van Portland] zei HELL NEE en nam de voogdij over de kleine dame.”

Betty werd vervolgens door Pelster herplaatst in een nabijgelegen dierenopvang om de rest van haar leven uit te leven.

“Het gaat zijn dagen doorbrengen als een soort huisdier,” voegde hij eraan toe. “Het is niet op weg naar het slachthuis.”

Varkenskoppen zijn een kenmerk geworden van de protesten in Portland. Ngo merkte vrijdag op dat een onthoofde varkenskop met een politiemuts in brand werd gestoken door Antifa relschoppers om een signaal af te geven aan de politie.

Het gebruik van beelden als onthoofde hoofden en brandende lichamen door Antifa lijkt op een griezelige manier te doen denken aan de onthoofdingen en wreedheden die het islamitische terreurnetwerk ISIS in het Midden-Oosten medio 2010 heeft gepleegd. President Trump heeft verklaard dat hij Antifa op dezelfde manier wil aanduiden als een terroristische organisatie voor haar gewelddadige en anti-Amerikaanse activiteiten van de afgelopen twee maanden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here