Marine Le Pen belooft criminele migranten uit te zetten als ze in 2022 tot president wordt verkozen

0

Marine Le Pen heeft gezworen alle criminele migranten uit te zetten als ze in 2022 het Franse presidentschap wint.

En Marine Le Pen is de enige van de Noordwest-Europese islamcritici die enige kans maakt(e) op een presidentschap. Ze was er dichtbij de vorige verkiezingen. De ‘globalisten’ hebben er speciaal een nieuwe partij voor op moeten richten om haar tegen te houden met een nieuwe kneedbare marionet als vaandeldrager om haar te stoppen.

En dat was een onmiddellijk succes dankzij massale Joodse media-steun.

Een beetje drugs, een beetje negerneukertjes, en de homo doet wat de globale orde wil.

De connectie tussen Macron en de media

De leider van de National Rally (RN) heeft eerder deze week op Twitter een video vrijgegeven waarin staat dat ze de “ensauvagement” van de samenleving wilde bestrijden, een Franse term die het groeiende en voortdurende wetteloze, en vaak gewelddadige, gedrag in bepaalde delen van het land beschrijft.

‘De rol van een politicus, laat staan een regering, is niet om commentaar te leveren, aan te klagen of te veroordelen, maar om te handelen’, zei Le Pen. Ze benadrukte een recente Odoxa-peiling die beweerde dat 68 procent van het Franse publiek vond dat ze niet veilig waren in hun dagelijkse leven, het hoogste resultaat in vier jaar, meldt RTL.

Als het moment komt om macht uit te oefenen, zal ik niet aarzelen: de daders zullen weer op hun plaats worden gezet, dat wil zeggen in de gevangenis als ze Frans zijn, en in het vliegtuig, als ze buitenlanders zijn“, voegde Le Pen eraan toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here