Een legermacht van 11.000 vreemdelingen is Italië binnengevallen afgelopen week

0

Italië heeft de afgelopen weken een enorme toename van het aantal migranten gezien. Vorige week kwamen er maar liefst 11.000 aan, waarvan de helft uit Tunesië bericht Breitbart.

Het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft deze week een verklaring afgelegd: “Autonome landingen aan de Italiaanse kust zijn meer dan vermenigvuldigd in een zeer korte periode.” Dat dat met opzet toegelaten wordt door zijn eigen ministerie vertelt de EU-lakei er niet bij, noch dat onder de huidige regering Salvini zelfs vervolgd wordt omdat hij wel de immigratie stopte, met wetten die nu een voor een door de huidige regering weer het raam uitgegooid worden. De illegale immigratie is onder de huidige Italiaanse regering zelfs verdrievoudigd en dat was nog voor de spectaculaire cijfers van afgelopen week.

De Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Luigi Di Maio riep vervolgens op tot hulp van de Europese Unie en zei dat het blok “deze kwestie onmiddellijk moet aanpakken” en zich moet inzetten voor de herverdeling van de binnenkomende migranten. Di Maio wees ook op de gezondheidsrisico’s als gevolg van de mogelijke verspreiding van het Wuhan coronavirus, meldt Le Figaro, terwijl hij vraagt om ze over Europa te verspreiden.

Van de 11.000 mannen in de militaire leeftijd die vorige week in Italië aankwamen, kwamen er veel met een kleine boot. Ongeveer de helft van hen kwam uit Tunesië waar al jaren een hevige oorlog woedt zoals u ongetwijfeld weet als u er recent nog op budget-vakantie geweest bent om al dat moois te aanschouwen..

Tunesische jongeren vluchten voor dikke westerse vrouwen in bikini die de lokale stranden bezetten

Voor degenen die uit Tunesië komen, is het Italiaanse eiland Lampedusa, het deel van Italië dat het dichtst bij de Noord-Afrikaanse kust ligt, vaak hun doelwit. Alleen al op dinsdagavond kwamen ongeveer 300 migranten in 13 kleine bootjes op het eiland aan.

De golf van nieuwkomers heeft geleid tot een intense overbevolking van de opvangfaciliteit voor migranten op Lampedusa, die ontworpen is om slechts 95 migranten tegelijk op te vangen en momenteel zo’n 1.000 mensen herbergt, omdat de Italiaanse regering te belabberd is om die mensen netjes naar huis te brengen.

Honderden illegale Corona-negers ontsnappen uit quarantainekampen in Italië

In juni hielden de inwoners van Lampedusa hun eigen referendum en stemden met een overweldigende meerderheid voor het sluiten van het migrantenopvangcentrum, met meer dan 900 stemmen voor de maatregel en slechts vier stemmen tegen.

“Al 30 jaar lang wordt Lampedusa, in het licht van de voortdurende schending van de meest essentiële rechten van de bevolking en voor immigranten, gebruikt als een militair commandoplatform voor migratie”, aldus een lokaal eilandcomité. Het voegde eraan toe: “Dit alles met de medeplichtigheid van de lokale overheden en door middel van een morele en economische chantagestrategie, ten nadele van de lokale bevolking”.

Lachende jihadisten steken moeiteloos de Middellandse Zee over om hier te komen roven en plunderen en verkrachten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here