Nu ook neger-militie in Engeland

0

Begin vorige maand zagen we een zwarte militie-groep, die zichzelf de ‘Not F ** king Around Coalition’ (NFAC) noemde, verschijnen in Georgia (VS) en hun ‘Grand Master’ eiste een zwarte etnostaat in een video die viraal ging.

Drie weken later leidde het al tot een succes en schoten ze drie van hun eigen leden neer.

“We zijn allemaal ex-militairen, we zijn erg gedisciplineerd, we zijn allemaal deskundige schutters”, zei hun ‘Grand Master’ in een interview toen.

Ja, dat bleek wel.

Net als in dat er in Nederland een wet op de Weerkorpsen bestaat die verbiedt dat blanken in uniform marcheren en we hier wel KOZP-negers in Black Panther outfit zien, hebben ze in Engeland ook zo’n wet tegen de inheemse bevolking.

Voor vreemde indringers gelden in onze bezette landen andere regels dan voor ons.

De BBC maakte er in het geheel geen melding van. Het was niet gebeurd, ik wens ze veel succes met wegkijken de komende weken. Vorig jaar werd er daarentegen disproportioneel veel aandacht besteed aan de veroordeling van een paar blanke Britse nationalisten van National Action die voor jaren achter de tralies verdwenen, omdat hun baby een verkeerde naam had.

Een negermilitie marcheerde gisteren door Londen, meldde de Daily Mail, in wat leek op steekvesten en zwarte paramilitaire uniformen en ze eisten herstelbetalingen van Groot-Brittannië om de generaties van Afrikaanse slavernij te vergoeden.

Geweldig hypocriet, want het waren negers die andere negers gevangen namen in Afrika en aan de voornamelijk Joodse trans-Atlantische slavenhandelaren verkochten. Sowieso is een veelvoud van negers afgevoerd door Arabieren, maar hen is niet al decennialang een schuldgevoel aangepraat dus daar is elke neger kansloos als hij komt klagen en bovendien zorgden Arabieren ervoor dat hun negerslaven geen nakomelingen kregen, mannen werden gecastreerd en baby’s van de vrouwelijke seksslavinnen geaborteerd, en zitten die nu niet opgescheept met een vijandige vijfde colonne in hun landen.

Het vreedzame protest zag een aantal kleine actiegroepen samenkomen om Brixton tot stilstand te brengen, maar het was de weinig bekende Forever Family groep die het meest in het oog sprong.

De organisatie – wiens sociale media-accounts meestal afgeschermd zijn – streeft ernaar negers te verenigen om gezamenlijk op te treden. LoL.

Een promotievideo gedeeld door de groep – waarvan de leden in het protest van gisteren op de revolutionaire Black Panther-activisten van het Amerika van de jaren zestig leken – stelt dat ze ‘verenigd zijn in de strijd tegen racisme, ongelijkheid en onrechtvaardigheid’.

Klinkt nobel, maar dan ben je in het Westen aan het verkeerde adres. Nergens ter wereld is zo weinig racisme en zoveel gelijkheid en rechtvaardigheid als in het Westen, met dank aan de verderfelijke Franse revolutie, om te beginnen.

De woordenbrij drukt dan ook slechts het geaccepteerde narratief uit dat na jarenlange hersenspoeling ingesleten geraakt is, maar niet waar ze werkelijk op uit zijn. Allereerst willen ze geld, herstelbetalingen.

Herstelbetalingen voor wat

Herstelbetalingen omdat we ze hebben leren lezen en schrijven en zichzelf kleden? Herstelbetalingen omdat we scholen, ziekenhuizen, wegen en spoorlijnen aangelegd hebben in Afrika? Herstelbetalingen omdat we de afgelopen dertig jaar 3000 miljard in Afrika gepompt hebben? Herstelbetalingen omdat we ze toegang tot onze landen gegeven hebben en ze hier als volwaardige burgers behandeld worden, terwijl ze zich niet zo gedragen? Herstelbetalingen omdat ze alle moord-, overval-, en verkrachtingsstatistieken aanvoeren? Herstelbetalingen omdat, ondanks dat, een van hen president kon worden van het machtigste blanke land ter wereld?

Het is onduidelijk hoe de groep wordt gefinancierd, maar ze wordt beschreven als een ‘Black-owned business’ die donaties van het publiek accepteert.

Hun ‘bedrijfswaarden’ worden vermeld als ‘integriteit, transparantie en verantwoording’, wat suggereert dat ze een zakelijke of militaire benadering van hun werk hebben.

‘Donaties van het publiek’. Ja, mooi. In de VS heeft Soros zojuist $220 miljoen beschikbaar gesteld voor allerhande zwarte groeperingen om de VS verder langs raciale lijnen te destabiliseren, meldt zowel The Gateway Pundit als de New York Times.

“The Open Society Foundations, de filantropische groep opgericht door de zakenmagnaat George Soros, kondigde maandag aan dat het $ 220 miljoen investeerde in inspanningen om raciale gelijkheid te bereiken in Amerika, een enorme financiële onderneming die jarenlang verschillende door zwarten geleide raciale rechtvaardigheidsgroepen zal ondersteunen”.

De hoofdgroep, Stop de Maangamizi: Wij beschuldigen Genocide/Ecocide, willen dat de regering een parlementaire commissie voor waarheid en herstelbetalingen opricht.

Daar ben ik het dan weer helemaal mee eens. De Waarheid doet er toe. Ik zou niet in een leugen kunnen leven. Ik zou het toejuichen als de Britten en hun tijdelijke Afrikaanse gasten een historische onderzoekscommissie in zouden stellen hoe het toch komt dat die Afrikanen op drift zijn geraakt en nu niet gemoedelijk in hun eigen thuisland wonen maar in een land van blanken, daar heel ontevreden zijn, en dat tot wederzijdse spanningen leidt, waar de te gast zijnde partij denkt allerlei eisen te kunnen stellen terwijl hij zich misdraagt en hoe het komt dat hij dan toch nog steeds niet de deur gewezen wordt.

Het is een minder moeilijke vraag dan u nu misschien denkt, en hij is ook al beantwoord:

De SS Empire Windrush: De Joodse oorsprong van het multiculturele Groot-Brittannië

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here