De EU gaat illegale migranten belonen met € 2000 per persoon voor hun aanval op Europa

0

In plaats van illegale immigranten die van over zee onze landen aanvallen te behandelen als de vijandige soldaten die het zijn en een kogelregen over hun hoofden te sproeien, hun boten te kelderen en hun havens van vertrek in de as te leggen, heeft de EU bepaalt dat jij en ik hen financieel gaan belonen voor hun migratie-agressie, bericht de Greek City Times.

Naarmate de invasie over de Middellandse Zee toeneemt en nieuwe groepen asielparasieten zonder asielgrond nu op zoek zijn naar een beter economisch leven in Europa, begint de situatie in veel delen van Griekenland haar breekpunt te bereiken. Op de Egeïsche eilanden krijgen migranten nu 2.000 euro aangeboden als ze vrijwillig naar huis terugkeren.

Het door de EU gefinancierde programma voor begeleide vrijwillige terugkeer en reïntegratie is bedoeld om migranten te ondersteunen die naar hun land van herkomst willen terugkeren. Tegelijkertijd ontlast het de Egeïsche eilanden, die onder grote druk staan.

Het programma is al in maart in werking getreden, maar is sindsdien grotendeels inactief geweest vanwege de pandemie en de gesloten grenzen.

Het werd ook geïntroduceerd in verband met het voorjaarsoffensief van de Turkse president Erdogan, waardoor duizenden migranten eerder dit jaar Griekenland binnenvielen.

Libiërs en Tunesiërs

De Griekse autoriteiten schatten het aantal migranten dat probeerde het land binnen te komen voordat ze vanwege de pandemie gedwongen werden te stoppen op meer dan 50.000. Op dit moment zijn het vooral Libiërs en Tunesiërs die op uitkerings-jihad naar Europa komen.

Minister van Migratie en Asiel Notis Mitarakis zegt dat de deportaties recentelijk zijn hervat en binnenkort ook zullen beginnen met de eerste vluchten met vrijwillige repatrianten.

Hij stelt ook dat er een strikt maar eerlijk immigratiebeleid wordt gevoerd met als doel de druk op de eilanden en het hele land te verminderen.

Op dit moment komen naar schatting ongeveer 5.000 migranten die rond de jaarwisseling op de Griekse eilanden zijn aangekomen in aanmerking voor de terugkeervergoeding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here