Racisme of: De fundamentele ongelijkheid van mensen

1

Het is modieus geworden om racisme te bestrijden, dat wil zeggen het onderscheid tussen rassen: (nog) niet bij paarden- en hondenrassen en andere rassen, maar bij mensenrassen. Veel genetici benadrukken dat een dergelijk onderscheid tussen blank, geel en zwart slechts “sociale constructies” zijn, d.w.z. onzin. Wat een bedriegers! Hoewel de  gelijkheidshysterie verwarrend is, doet het de natuurlijke verschillen niet teniet. Om een logisch gefundeerd “racisme” uit te roeien, moet men eerst de rassen zelf uitroeien. Weet je wat er op het spel staat, vraagt Christian Lindtner in Unser MittelEuropa?

Wat te denken van een schilder voor wie de drie (of alle) kleuren hetzelfde zijn?

Het absurde beeld omvat ook de strijd tegen genderverschillen, om nog maar te zwijgen van iets wat minder vaak voorkomt, namelijk verschillen tussen natuurlijke kaste of klassenformaties. Wat is het nut van deze verwarring? De ervaring gebaseerd op observatie van de natuur, samen met de algemene cultuurgeschiedenis, spreekt een duidelijke taal over fundamentele verschillen tussen rassen, geslachten, sociale klassen en individuen. Het bestrijden van deze verschillen staat gelijk aan het bestrijden of ontkennen van het verschil tussen zon en regen, duisternis en licht, dag en nacht. Hun contrast ontkennen is waanzin. Wie dat doet, vaart onder valse vlaggen of is zelf ten prooi gevallen aan zijn eigen gekke constructies.

Degenen die natuurlijke verschillen en wetenschappelijk onderscheid reduceren tot sociale constructies doen dat als een ontsnapping aan de werkelijkheid, mogelijk door een soort paranoia of massahysterie, vaak ook door de druk van de groep waartoe men behoort.

Het is zowel triest als belachelijk om te zien dat zowel biologen als theologen fundamentele natuurlijke verschillen over het hoofd zien. Laat toch dieren en mensen eenvoudig zijn als aarde, water, lucht, vuur of hitte. Maar er is nog veel meer aan de hand.

Onze tijd is een van de armste in cultuur en identiteit. In betere tijden werd nog gesproken over de geesteswetenschappen, maar vandaag de dag zijn deze gereduceerd tot hersenloze informatie en communicatie. Genetica heeft niets te maken met de geest of de hogere cultuur en het onderwijs.

Zelfs taalkundigen laten zich meeslepen als het erom gaat de taal te ontdoen van het verschrikkelijke beledigende woord ‘ras’. Je durft nauwelijks te vragen wat de puristen denken van een zaak die ooit zo belangrijk werd geacht dat het zelfs met een Frans stempel kwam: raciale zuiverheid.

Zoals iedereen weet en minder leuk vindt, geven de massamedia, met name de westerse, zich over aan het prijzen van mengsels van de meer zuivere menselijke rassen. De propagandisten van sociale constructies willen eerdere idealen van raszuiverheid criminaliseren en vervangen door rassenvermenging en de sociale en algemene verwarring die de ervaring heeft laten zien.

Zoals iedereen weet en minder leuk vindt, geven de massamedia, met name de westerse, zich over aan het prijzen van mengsels van de meer zuivere mensenrassen. Propagandisten van sociale constructies willen dat idealen van raciale zuiverheid uit het verleden worden gecriminaliseerd en vervangen door raciale mengelingen en de sociale en algemene verwarring die daar uit voortvloeit.

De reductie van natuurlijke verschillen tot sociale constructies bestaat uit het gelijk maken van ongelijkheid en het elimineren van het verschil tussen waar en niet waar. De reductionisten bedriegen en hun motieven zijn zelden puur. We weten het van religieuze fraudeurs die verlossing verkopen die ze niet kunnen leveren. En het lijkt nu hetzelfde te zijn met wetenschappelijke zwermen.

Uiteindelijk is sociaal constructivisme ook een strijd tegen gezinsvorming en eenheid. De vernietiging van het gezin is een zeer effectief middel om een harmonieuze samenleving te ondermijnen. Dit middel is speciaal voor dit doel gemaakt en gecreëerd als een wapen in de strijd tegen een oude cultuur, vooral tegen de Europese of ‘blanke’ cultuur.

De chaotische gelijkheidshysterie is daarom een virus dat gericht is tegen de normaal functionerende medemens.

1 REACTIE

  1. Ja, mooi betoog Fubar, gefeliciteerd met je nieuwe site. Ik link het in centrale lijst.

    Ken je het oude werk van ‘Alle mensen zijn ongelijk’, van professor dr Hans Galjaard, ziehier ik moet het opnieuw kopen omdat mijn oude exemplaar kwijtgeraakt is:

    https://www.bol.com/nl/f/alle-mensen-zijn-ongelijk/37889000/

    Nu mag je niets meer zeggen en schrijven over rassen en volkeren, alles is ahw LINKS POLITIEK Correct, op facebook krijg je gelijk een 30 dagen ban, en youtube ook ea media. Linkse/ Blank Christelijke, Marxistische Dictatuur dus. Ik heb veel aan den lijve ondervonden van deze maffia club, gedachte dictatuur, lobotomie media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here