Offerfeest – Expliciete beelden kunnen schokkend zijn

3

Dezer dagen loopt heel islam-kritisch Nederland weer te hoop tegen het islamitische offerfeest zoals elk jaar. Een groot deel van dat islam-kritisch Nederland heeft, mede dankzij de hersenspoeling door de PVV, op twitter een Israëlisch vlaggetje in hun bio staan.

Wat ze niet beseffen is dat Islam en Judaïsme nauwelijks van elkaar verschillen. Het Jodendom beschouwt zichzelf als het uitverkoren volk, übermenschen zogezegd, en noemt niet-Joden ‘Goy(im)’, vee. Islam kent hetzelfde principe en benoemt ongelovigen als dhimmi’s, geen vee dit keer maar slaven, die niet veel beter behandeld hoeven te worden.

Beide ideologieën besnijden jongetjes. De reden waarom je de PVV alleen hoort klagen over meisjesbesnijdenis is dat als ze jongetjes-besnijdenis aan zouden kaarten ze een boos telefoontje uit Tel-Aviv krijgen. En de orthodoxen van beide ideologieën hoofddoeken hun vrouwen, links een Jodin rechts een moslima:

Beide sektes hebben ook iets met een zwarte kubus. De een bevestigt hem op zijn voorhoofd en de ander loopt er rondjes omheen.

De Islam wordt wel eens beschreven als de grootste moordmachine in de geschiedenis en zou volgens deze bron zelfs 700 miljoen doden op zijn geweten hebben. Dat getal vallen wat vraagtekens bij te zetten en dat zal het Jodendom niet halen, maar het komt behoorlijk in de buurt afhankelijk van hoe je rekent. Zonder Joodse hulp zou de Moorse invasie van Spanje niet zo gemakkelijk verlopen zijn. Zonder Joodse financiers zouden Willem de Veroveraar en Cromwell niet tekeer hebben kunnen gaan zoals ze deden en hadden de oorlogen tegen Napoleon er ook anders uitgezien. Zonder Joodse interventie zou WO1 in 1916 al afgelopen zijn geweest met miljoenen doden minder als gevolg. En, in dezelfde tijd, zou er zonder Joden geen Armeense genocide hebben plaatsgevonden (1, 2, 3, 4, 5.). En zonder Joden zou er geen Bolsjewistische revolutie hebben plaatsgevonden met, volgens Solzjenitsyn, 60 miljoen doden tot gevolg, of een Holodomor. Dezelfde lui trokken, toen in Oekraïne niemand meer in leven was, naar Spanje om daar nonnen op het altaar te verkrachten en vervolgens de kerken te slopen en het land in bloed te drenken. En lang voordat Hitler-Duitsland enige agressie vertoonde verklaarde Judea de oorlog aan Duitsland, nog eens 60 miljoen doden. En Sidney Rittenberg was niet de enige Jood die Mao bijstond bij zijn slachtpartij van 70 miljoen Chinezen. En de Joodse invloed op de nog immer voortgaande genocide op de blanke Zuid-Afrikanen kan ook niet onvermeld blijven. De opsomming is verre van compleet en ik deed het even uit de losse pols, omdat ik me liet afleiden, maar het ontloopt Islam weinig bij nadere beschouwing.

Hier vind je trouwens een site die veel dieper ingaat op de gelijkenissen tussen judaïsme en islam.

Joden hebben elke dag Offerfeest

Maar daar horen we Geert Wilders niet over. Het is hem dus niet om het dierenwelzijn te doen, net als dat het hem niet om besnijdenis te doen is.

Wat beide ideologieën óók gemeen hebben is de gruwelijke dierenmishandeling tijdens de slacht.

De koosjere slacht is niet minder barbaars dan de islamitische

Freedom Struggle heeft de aandacht gevestigd op een video die laat zien hoe Joods ritueel slachten plaatsvindt. De methode heet koosjer slachten en omvat onder meer het doorsnijden van de keel van het dier zonder verdoving.

Waarschuwing: expliciete beelden kunnen schokkend zijn.

Freedom Struggle heeft de aandacht gevestigd op een video die laat zien hoe de Joodse rituele slacht – koosjer slachten – plaatsvindt. Dit is wat Freedom Struggle schrijft:

De video van vandaag zet de schijnwerpers op koosjer slachten, een rituele slachtmethode waarbij de keel van de dieren wordt doorgesneden en het bloed volledig wordt afgevoerd zonder enige vorm van verdoving. Dierenmishandeling op Joodse wijze.

Freedom Struggle zal dagelijks een geselecteerde video presenteren. We verduidelijken dat de inhoud in de verschillende video’s niet noodzakelijk overeenkomt met de mening van de redactie.

3 REACTIES

  1. @Adraan W

    Bullshit wat Tarek Fatah beweert. Die ene Paki krijgt die koe zowat op zijn kop en schrikt zich dood en de rest is ook verbaasd dat er een koe uit de lucht komt zetten. Als het bedoeld was als viering zou de reactie een heel andere zijn.
    Aan de reacties kun je zien dat niemand het verwachtte en het dus niet voorbereid, zo bedoeld was. Kortom het was een ongeluk, en de onbetrouwbare Tarek verdraait de boel.

  2. Ach beste Urban Moving Systems wie in de wereld hijst koeien op met een hijskraan? Om ze bijv. ergens op een dak te zetten om naar te kijken. In Iraan hijsen ze per decreet van de ayatholla’s homoseksuelen op voor het plezier of voor een periodiek terugkerend feestje. Natuurlijk ben ik het met je eens dat geen enkele vermaledijde moslim te vertrouwen is, zo óók Tarek Fatah niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here