De politie van Minneapolis stuurt een bericht naar de inwoners: ‘Gehoorzaam criminelen en ‘Wees voorbereid’ om beroofd te worden’

0

De Politie van Minneapolis heeft een e-mail gestuurd naar de bewoners die zegt dat ze misdadigers moeten gehoorzamen en moeten “doen wat ze zeggen” en “bereid moeten zijn” om telefoons, en portemonnees aan rovers te overhandigen.

Het bericht komt slechts een maand nadat de linkse gemeenteraad van Minneapolis unaniem een voorstel heeft goedgekeurd om de politieafdeling van de stad te elimineren, waarbij de eerste stap wordt gezet in de richting van een nieuwe “holistische” benadering van de openbare veiligheid, schrijft Newspunch.

Ondertussen heeft de politie van Minneapolis (MPD) een toename van 46 procent van de carjackings en een toename van 36 procent van de overvallen gemeld in vergelijking met deze periode vorig jaar, volgens WCCO, en geeft nu instructies om klaar en bereid te zijn om te voldoen aan de eisen van de criminelen.

De politie in het derde district van de stad alleen al heeft de afgelopen maand meer dan 100 meldingen van overvallen en 20 meldingen van carjackings ontvangen, terwijl de door de democraten geleide stad in anarchie blijft verzinken.

Wees bereid om je mobiele telefoon en portemonnee op te geven“, zei de politie in hun e-mail. Het bericht waarschuwde ook dat “sommige slachtoffers zijn verminkt, meegesleurd, aangevallen, met pepperspray bespoten, en sommige zijn bedreigd met een pistool.

De mail in kwestie:

Naast het e-mailen van bewoners heeft de politie nu ook het bevel verspreid om criminelen te gehoorzamen en bereid te zijn beroofd te worden via de media van Minneapolis. KTSP, Bring Me The News en andere lokale nieuwsdiensten hebben de richtlijnen van de politie van Minneapolis woord voor woord opnieuw geplaatst.

Politiechef van Minneapolis, Medaria Arradondo, zei dat zijn afdeling ‘interne middelen en het verzamelen van inlichtingen heeft ingezet’ om wat hij een ‘opleving’ in de misdaad noemt te bestrijden, meldde Bring Me The News.

Op 4 juni ging deze politiecommissaris al door de knieën voor een criminele junk, en dit is nu het gevolg.

Het nieuws uit Minneapolis komt nadat de politieafdeling van Seattle brieven heeft gestuurd naar inwoners die toegeven dat ze de wet niet kunnen handhaven in de stad.

De politie van Seattle kondigde afgelopen vrijdag aan dat bewoners en ondernemers in de stad er alleen voor staan, nadat de linkse gemeenteraad de politie had verboden om standaard instrumenten voor crowd control te gebruiken, waaronder pepperspray en andere instrumenten die werden gebruikt om grote, gewelddadige menigten te verspreiden.

“Simpel gezegd, de wetgeving geeft agenten GEEN mogelijkheid om veilig in te grijpen om eigendommen in het midden van een grote, gewelddadige menigte te beschermen,” leest een brief van het hoofd van de politie van Seattle, Carmen Best, die er aan toevoegde dat dankzij de gemeenteraad, “de politie van Seattle een aangepaste inzet zal hebben in reactie op eventuele demonstraties dit weekend.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here