Het zijn niet alleen de aanslagen van 9/11 die volledig besmeurd zijn met de vingerafdrukken van de Joodse staat. In feite kwam Israël al in 1954 vast te zitten met zijn vingers in de koektrommel en werd betrapt op vals-vlagterrorisme: de zogenaamde Lavon-affaire / Operatie Susannah.

In 2014 verscheen er een documentaire genaamd The  Day When Israel Attacked America.

De documentaire interviewt overlevenden, in de ware zin van het woord, van een andere Joodse valse vlag-aanval: de aanval op het Amerikaanse spionageschip USS Liberty .

De aanval werd uitgevoerd in 1967, tijdens de Zesdaagse Oorlog, en was bedoeld als een Egyptische aanval, net zoals de aanslagen van 9/11 bedoeld waren voor een man in een grot in Afghanistan.

USS Liberty na de Israëlische aanval waarbij 34 Amerikanen omkwamen en 171 gewond raakten.

Het plan was dat de Verenigde Staten, nadat de USS Liberty was aangevallen, militair geweld tegen Egypte zouden gebruiken, op dezelfde manier als de Verenigde Staten hun leger tegen Afghanistan en Irak gebruikten na de aanslagen van 9/11.

Maar in feite waren het het ongemarkeerde vliegtuigen van de Israëlische luchtmacht die achter de opzettelijke aanval op het spionageschip zaten.

Al Jazeera onthult nieuwe informatie (2014), waaronder opnames van Israëlische communicatie, die bewijst dat Israël opzettelijk het Amerikaanse schip heeft aangevallen – hoewel het wist tot welk land het schip behoorde.

De documentaire kan een van de beste zijn die ooit is gemaakt en bevat ook een reeks interviews met overlevenden van het schip. Iedereen is het erover eens: Israël heeft de Verenigde Staten aangevallen – opzettelijk.

In totaal kwamen 34 Amerikanen om het leven en raakten 171 gewond. De aanval – die ongeveer twee uur heeft geduurd – is een van de ergste die de Verenigde Staten ooit heeft getroffen. Toch werd het in de doofpot gestopt – door de Amerikaanse regering, die de Joodse staat niet durfde te bekritiseren.

Israël heeft altijd gelogen over het incident. De Joodse uitdrukking voor Joodse onbeschaamdheid, chutzpah, is waarschijnlijk nooit zo duidelijk geweest.

Bekijk hier de documentaire:

En mocht je het islamitische Al-Jazeera niet vertrouwen, heb je hier een Amerikaanse documentaire:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here