De Joodse Jeffrey Epstein wilde alleen blanke meisjes voor zijn kindermisbruik

0

Ghislaine Maxwell en Jeffrey Epstein hanteerden ras-criteria bij het rekruteren van meisjes, zei één van de klaagsters.

Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell zouden hun slachtoffers geïnstrueerd hebben om andere jonge meisjes voor hen te rekruteren – maar ze hebben hen specifiek gevraagd om niet achter mensen van kleur aan te gaan, volgens nieuw vrijgegeven rechtbankdocumenten.

Klaagster Virginia Giuffre vertelde twee advocaten over de vermeende ras-criteria van het paar in een telefoontje in 2011 voordat ze in 2015 een rechtszaak wegens laster tegen Maxwell aanspande.

Het transcript toont Giuffre die met haar advocaat Brad Edwards en een derde advocaat Jack Scarola spreekt en haar beschuldigingen uitspreekt over hoe Maxwell en Epstein haar andere meisjes lieten rekruteren voor rijke en machtige mannen.

Op de vraag of ze wist hoe Epstein relaties ontwikkelde voor de meisjes die hij zou misbruiken, zei Giuffre dat ze persoonlijk met andere meisjes uit zou gaan om potentiële slachtoffers te vinden voor Epstein om te misbruiken.

“Welke instructies heb je gekregen over wat je moet zoeken?” vroeg een advocaat, volgens het document.

“Jong, mooi, je weet wel, een leuke persoonlijkheid. Ze mochten niet zwart zijn. Als ze een andere afkomst hadden dan blank, moesten ze exotisch mooi zijn. Dat was het wel zo’n beetje,” zei ze.

Ze voegde eraan toe dat zowel Maxwell als Epstein haar opdroegen om potentiële slachtoffers te rekruteren en dat ze de meeste meisjes in hun omgeving instrueerden om dat te doen.

Op de vraag wie haar die criteria gaf, zei de vermeende voormalige seksslaaf: “Ze gaven ons allebei de instructies, en het was niet alleen ik, Jeffrey vroeg de meeste meisjes om een vriendin mee te nemen en extra geld te verdienen”.

“Ze gebruikten ons jonge meisjes als lokaas, zodat het er waarschijnlijk een stuk veiliger uitzag voor een meisje dat we rekruteerden”, zei ze.

Haar verklaring uit 2011 werd donderdagavond vrijgegeven als onderdeel van een cache van documenten die werden ontzegeld in een inmiddels afgehandelde smaadzaak tegen Maxwell.

Maxwell werd begin juli gearresteerd omdat zij naar verluidt meisjes voor Epstein had geworven om te worden misbruikt en omdat zij onder ede had gelogen in de smaadzaak. Ze pleitte niet schuldig en werd zonder borgtocht vastgehouden tijdens een eerste rechtszitting.

Hoewel veel van de vrijgegeven documenten donderdagavond claims bevatten die al zijn gemeld in de schokkende, jarenlange zaak, is het 2011-transcript nog nooit eerder gepubliceerd.

Giuffre beschreef aan haar advocaten Edwards en Scarola, die betrokken is geweest bij de zaken van zeven vermeende slachtoffers van de miljardair pedofiel, het verontrustende detail van haar eerste seksuele ontmoeting met Epstein en Maxwell in zijn herenhuis in Florida, nadat de vermeende madam haar rekruteerde terwijl ze werkte bij Donald Trump’s Mar-a-Lago club in de buurt.

 

Gepubliceerde documenten bevestigen: Bill Clinton was op de pedo-eiland van Epstein

Giuffre vertelde de advocaten dat ze werd gepimpt aan ten minste acht van Epstein’s mannelijke vrienden. Hoewel ze weigerde om ze te noemen in het telefoongesprek van 2011, beweerde ze later dat ze beroemdheden als de zoon van de koningin, Prince Andrew, Next Top Model scout Jean-Luc Brunel, en Epstein’s advocaat, Harvard professor Alan Dershowitz,  omvatten.

Alle mannen hebben elke vorm van seksueel misbruik of wangedrag ontkend.

Giuffre noemde echter verschillende beroemdheden in het telefoongesprek die volgens haar op het privévliegtuig van Epstein reisden, waaronder voormalig president Bill Clinton en vice-president Al Gore, modellen Naomi Campbell en Heidi Klum, Simpsons cartoonontwerper Matt Groening en de kleindochter van documentairemaker en ontdekkingsreiziger Jack Cousteau.

In de documenten maakte Giuffre zes verwijzingen naar Clinton en beweerde dat hij ook Epstein’s privé Caribische eiland bezocht – een aantijging die Clinton eerder heeft ontkend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here