Smokkelaars zetten illegale migranten direct op het strand van Sicilië af

0

Op het strand bij Marina di Ragusa op Sicilië heeft een smokkelaar illegale migranten afgezet, de indringers kunnen ongestoord ontsnappen, omdat alle politieagenten en soldaten op de stranden bezig zijn met maskers- en afstandscontrole en met het uitdelen van absurde boetes aan weigeraars.

Corona-controle door zwaarbewapende soldaten

De dagelijkse landingen op Lampedusa, Sicilië en Sardinië zijn het bewijs dat de situatie volledig uit de hand loopt. Aangezien noch de politie, noch de Italiaanse kustwacht (mogen) ingrijpen, mogen we ervan uitgaan dat de EU-conforme regering Conte de invasie niet wil/mag stoppen.

Matteo Salvini geeft commentaar op de invasie op twitter: Om 9:00 uur vanochtend op het strand van Caucana bij Marina di Ragusa. Sprakeloos. De regering van de medeplichtigen..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here