Neger onthoofdt zijn huisbaas met een samoerai zwaard

0

Een man zou een samoerai-zwaard hebben gebruikt om zijn kamergenoot uit Connecticut – een nationaal bekende bridgespeler – te onthoofden en heeft geweigerd om met rechercheurs over de misdaad te praten, omdat hij volgens een bericht zou beweren een ‘soevereine’ burger zou zijn.

De 42-jarige Jerry David Thompson uit Hartford was onlangs verhuisd naar een lege slaapkamer in het Asylum Avenue-huis van Victor King, 64, een gepensioneerde reiziger en professionele bridgespeler, meldde de Hartford Courant.

Jerry David Thompson Hartford Police Department

Thompson bedreigde zijn huisbaas met het zwaard nadat de twee mannen een geschil hadden over het feit dat de verdachte de huur niet betaalde, volgens het arrestatiebevel dat door de krant werd aangehaald.

Een dag voordat hij zondag werd onthoofd, meldde King bij de politie dat Thompson hem met het zwaard had bedreigd, meldde de Courant.

Toen King’s vrienden hem zondag niet konden bereiken, waarschuwden ze de autoriteiten. Politie en brandweermannen drongen later het huis binnen en ontdekten de akelige, bloederige scène.

De politie spoorde Thompson op en zette hem aan de kant in het Noorden van de stad, maar hij weigerde om iets te zeggen tegen de onderzoekers – maar krabbelde wat op een stuk papier: ‘het papier in het handschoenenkastje van de Jeep is alles wat je nodig hebt’, volgens het bericht.

In het handschoenenkastje van het voertuig vonden agenten papierwerk dat suggereerde dat hij zichzelf als een soevereine burger beschouwde en niet onderworpen was aan de wet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here