De seksualisering van kinderen en jongeren vordert ongehinderd in het kielzog van de algemene “homo-propaganda” in het Westen. Scholen en onderwijsinstellingen zijn de belangrijkste doelwitten, omdat ze de “genderideologie” zo vroeg mogelijk in het hoofd van de jongste kinderen willen planten. En opnieuw zijn het de Groenen, als een partij met een gevaarlijke nabijheid met pedofilie, die hier vooruitgang boeken.

De Groenen willen vroegtijdige seksualisering afdwingen

In de Duitse deelstaat Baden-Württemberg is het de bedoeling om de seksuele geaardheid van leerlingen en leerkrachten tot een onderwerp in de klas te maken, schrijft Unser Mitteleuropa. De belangrijkste hoop is dat het hoge zelfmoordpercentage van homoseksuele jongeren onder controle wordt gebracht (hoewel het al lang bewezen is dat een verstoorde seksualiteit samenhangt met een persoonlijkheidsstoornis en behandeld kan worden). Op de achtergrond willen de Groenen echter hun eigen sociale perversies sociaal aanvaardbaar maken en zo de vroegtijdige seksualisering van kinderen bevorderen.

Groene politica Brigitte Lösch zegt: “Elke LGBTTIQ-jongere moet zonder angst op school kunnen meedoen”. De Groene Partij schat het aandeel van dergelijke leerlingen op maximaal tien procent, zonder enig wetenschappelijk bewijs. Ze zegt ook in een interview met het Duitse Die Welt:

“Het is echter onwaarschijnlijk dat er níet zulke jonge mensen in een schoolklas zitten. Velen zijn eenzaam en depressief, sommigen krabben of verwonden zich. Hun zelfmoordrisico is vier tot acht keer hoger.”

Leraren zouden moeten praten over hun seksualiteit

Maar niet genoeg. Docenten en studenten moeten in de toekomst een levendige uitwisseling aangaan over hun seksualiteit en seksuele voorkeuren. Omdat leraren die openlijk over hun manier van leven spreken “de waardering voor diversiteit verhogen”. Zulke gesprekservaringen en de bijbehorende empathie kunnen pesten en beledigingen tegengaan.”

Daarnaast moeten de kinderen bewust gemaakt worden dat er gevallen zijn waarin men opgroeit met een geslacht waarin men zich “niet thuis voelt”.

“Stop niet totdat alle kinderen homo zijn.”

De zogenaamde “LGBTQ-gemeenschap” was onmiddellijk opgetogen. Tegelijkertijd worden critici van deze vroege seksueliseringsprojecten aangevallen, vooral op het internet.

Ja absoluut, het is ook belangrijk voor studenten om te weten hoe vaak de wiskundeleraar met zijn vrouw slaapt of met hoeveel en of hij stiekem damesondergoed draagt als het aan de Groenen ligt, reageert Birgit Kelle op het artikel in Die Welt.

Een andere twitteraar liet haar masker vallen. Hauke Bruns, volgens haar eigen verklaringen SPD-lid en medewerker van het “Bildungsprojekt SCHLAU”, schreef onder het Welt artikel op Twitter bijna dreigend:

Wat goed dat ik voor het SCHLAU-onderwijsproject al regelmatig naar scholen ga en over mijn seksualiteit vertel. We gaan door tot al uw kinderen homo zijn.”

SCHLAU is een “educatief project over de diversiteit van seksuele en genderidentiteiten”, dat “educatief werk” op scholen aanbiedt. Wat er eigenlijk met dit project moet worden bereikt, werd door diezelfde medewerker duidelijk gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here