Italië: LEGA-provincies gaan hun eigen immigratiebeleid bepalen – Tegen de regering in

0

Salvini legt een bom onder Italië.

Salvini zei dat de provincie Friuli Venezia Giulia geen illegale migranten meer zal toelaten!

Gouverneur Massimiliano Fedriga van de Lega Nord geeft het goede voorbeeld door zijn provincie, Friuli Venezia Giulia, tot “Niet-Welkom Provincie” uit te roepen. Alle andere gouverneurs van de Lega Nord en de kandidaten voor de komende regionale verkiezingen willen zich bij hem aansluiten en verklaren dat hun regio’s “vrij” zullen zijn in geval van een overwinning.

Als de regering dit wil voorkomen, moeten lokale burgermilities (bijvoorbeeld naar Hongaars model) worden gerekruteerd om een invasie die door het ongebreidelde ministerie van Binnenlandse Zaken Luciana Lamorgese wordt gesteund, fysiek tegen te gaan, indien nodig.

Voormalig minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini op Twitter:

Heilige woorden! M. Fedriga: “Friuli Venezia Giulia is niet bereid om meer illegale migranten te verwelkomen. Ik hoop dat dat duidelijk was!” Applaus voor de gouverneurs van de Lega. – Ik ben trots op hen.

De vice-gouverneur van de regio Riccardo Riccardi heeft vandaag, in zijn hoedanigheid van regionaal commissaris voor civiele bescherming, in overleg met gouverneur Massimiliano Fedriga, het plan voor vroegtijdige waarschuwing voor het grondgebied van de provincie Friuli Venezia Giulia ondertekend.

De huidige alarm dat vandaag werd afgekondigd, komt omdat Friuli Venezia Giulia al meer dan een week wordt getroffen door een grote toestroom van migranten uit Pakistan, Afghanistan, Bangladesh, Sri Lanka en andere niet-Schengenlanden waar de coronavirusepidemie woedt; deze migranten komen Italië binnen via de “Balkanroute”, en de Balkan zelf is nu een gebied met een extreem hoog besmettingspercentage geworden.

Islamitische karavaan trekt via de ‘Balkanroute’ op naar West-Europa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here