Hugo de Jonge: We gaan Nederland lekker omvolken en volbouwen

0

Volgens Hugo de Jonge is het geweldig. ‘In de regio liggen kansen’. ‘We gaan een geweldig grote groei doormaken’. 

Hij gebruikt positieve termen om te vertellen dat we een minderheid in ons eigen land gaan worden. We worden uitgewist.

Mensen in het Westen hebben tegenwoordig ten onrechte de overtuiging dat de enige genocide die plaatsvindt, massamoord op een groep is. Dit is feitelijk onjuist en komt door onwetend over het genocidale proces zelf. Zelfs in de definitie van de Verenigde Naties zelf (die ook een medewerker van deze agenda zijn) betekent genocide niet automatisch de dood van de bevolking. Het hoofdprincipe is dat een of meer groepen zich op een andere groep richten om hen uit het bestaan te wissen.

Lekker de provincie volbouwen dus. Goed voor de financiën van de overheid die de agrarische bestemming van onteigend boerenland om kan zetten in een woningbouw bestemming waarna het land twintig keer meer opbrengt. Goed voor de economie de vastgoedboeren van de VVD. Maar nooit genoeg bouwen om het woningtekort op te lossen omdat bij een krappe markt de prijzen blijven stijgen.

Omgekeerd moet er altijd een overschot zijn aan potentiële beroepsbevolking, want hoe groter het arbeidsreservoir hoe lager de lonen. Goed voor de economie de werkgevers van de VVD. De import van 1 miljoen vreemdelingen is een aan twee kanten snijdend mes dat beide ‘problemen’ oplost en daarom zullen de boven ons gestelden er nooit een einde aan maken.

Deze plotseling omhoog gevallen Hugo de Jonge, die nog geen mondkapje kan bestellen, wist twee jaar geleden nog niet eens wat het omvolkings-Marrakech-Pact was en nu staat hij het te verdedigen en uit te venten.

Het gedachtegoed van Hugo de Jonge:

“Je leven zien als een opdracht is een mooie Joodse uitspraak, je leven is een opdracht om van betekenis te zijn voor een ander, het verschil te kunnen maken in het leven van een ander.”

Dat Hugo ‘een opdracht’ heeft geloof ik wel. Het is alleen de vraag van wie hij die opdracht precies heeft. Wie heeft Hugo, die twee jaar geleden, terwijl het hoog opliep in alle media, niet eens wist van het Marrakech-akkoord, opdracht gegeven om Nederland om te volken en vol te bouwen. En waarom gaat hij daar zo makkelijk mee akkoord ?

Dat Hugo ‘verschil gaat maken in het leven van een ander’ geloof ik ook wel. Je zal maar een stad met 1 miljoen negers naast je Overijsselse dorpje cadeau krijgen van Hugo. Niet echt cadeau natuurlijk, want je moet zelf betalen voor de cadeau’s van Hugo. Eerst je land afstaan, dan je centen, en dan je leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here