Het Parool meldt dat twaalf Nederlanders die ondergedoken zaten in de oorlog de politiek oproepen om ‘vluchtelingenkinderen’ uit Griekenland op te nemen.

De brief is onder anderen ondertekend door socioloog Abram de Swaan, schrijfster en kunstenaar Chaja Polak en journaliste Hanneke Groenteman.

De Grieken zelf zijn de indringers inmiddels meer dan zat. Die maken van dichtbij mee hoe het woestijnvolk zich gedraagt. Kerken worden vernield en opvangkampen vliegen in de fik en de lokale bevolking wordt geterroriseerd. Blijkbaar is het wenselijk dat we dat hier ook krijgen.

1 REACTIE

  1. Ze hebben altijd staten ondermijnd en kapot gemaakt! In de bijbel staat niet voor niets, ze zijn de kinderen van satan! Durf te erkennen dat die man uit Oostenrijk zo’n 80 jaar geleden wel eens gelijk kon hebben gehad!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here