‘Rechtse’ You-Tube kanalen geband na druk van Joodse organisaties

Besef dat het Joden zijn die bepalen hoeveel vrijheid van meningsuiting blanken hebben in hun eigen landen.

0

De Tech media purge werd georganiseerd door de ADL en andere Joodse organisaties en geldt niet alleen YouTube maar ook Facebook, reddit en andere fora.

Stefan Molyneux, Jared Taylor, The Iconoclast, Richard Spencer, r/The_Donald, Radix, maar ook het linkse, maar Israëlkritische r/chapotraphouse zijn enkele van de profielen die verwijderd zijn.

Ze lanceerden een Boycot-campagne (ja, de zionistische anti-BDS deed dit) door elk Fortune 500-bedrijf zijn reclames terug te laten trekken van Tech-platforms die de door de ADL verlangde personen niet bannen/censureren.

Zo meldt Haaretz dat Ben & Jerry’s zich aansluit bij de campagne van de ADL om facebook te boycotten.

En The Verge meldt dat Coca Cola zelfs alle social media boycot:

The move is part of a broader boycott of Facebook and Instagram organized by the Anti-Defamation League, the NAACP, and other organizations called the “Stop Hate For Profit” campaign. Coca-Cola is going one step further than some of those companies and banning all ads globally on social media platforms, not just Facebook and Instagram. That would suggest the boycott will hit Twitter, YouTube, and other platforms as well.

The Verge geeft ook aan wat het doel is van deze campagne:

“We zullen deze tijd nemen om onze reclamenormen en ons reclamebeleid opnieuw te evalueren om te bepalen of er intern herzieningen nodig zijn en wat we nog meer mogen verwachten van onze sociale mediapartners om de platforms te ontdoen van haat, geweld en ongepaste inhoud. We zullen hen laten weten dat we meer verantwoordelijkheid, actie en transparantie van hen verwachten.

Maar het is de ADL die bepaalt wat haat is. Kijk wie er staat te juichen:

Om dit in perspectief te plaatsen: de vrijheid van meningsuiting en de First Amendment-rechten van Amerikanen worden uit de weg geruimd door de ADL, een zionistische organisatie met buitenlandse banden met Israël, die zich verzet tegen het boycotten van Israël door het organiseren van een boycot van Tech-bedrijven om Amerikanen te censureren.

Besef dat het Joden zijn die bepalen hoeveel vrijheid van meningsuiting blanken hebben in hun eigen landen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here