De Poolse president Andrzej Duda heeft gezworen zich te verzetten tegen het soort “sociale experimenten” die in sommige westerse landen op kinderen worden uitgevoerd en die hebben geleid tot de uitholling van de traditionele gezinseenheid.

Tijdens een campagnebijeenkomst in de stad Poronin voor de verkiezingen op 28 juni beweerde Duda dat hij een pro-familiebeleid zou blijven voeren bericht JPW.

Het homohuwelijk, waar de meerderheid van de bevolking tegen is, is in de Poolse grondwet verboden en Duda benadrukte zijn bezorgdheid over hoe de LGBT-beweging in andere landen is gegroeid als een politieke machtsgreep, niet als een burgerrechtenzaak.

“Ze proberen ons ervan te overtuigen dat LGBT een categorie van mensen is, maar het is een ideologie,” zei hij.

Het is Cultureel Marxisme:

In 1918 werd de Jood Lukács minister van cultuur in het Bolsjewistische Hongarije. In die tijd realiseerde Lukács zich dat als de gezinseenheid en seksuele moraal zouden worden uitgehold, de maatschappij kon worden afgebroken.

Lukács voerde een beleid, getiteld “cultureel terrorisme”, dat zich op deze twee doelstellingen richtte. Een belangrijk deel van het beleid was gericht op de geest van kinderen door middel van lezingen die hen aanmoedigden om de christelijke ethiek te beledigen en te verwerpen.

Toevoegend dat sociale voorzieningen om sterke gezinnen aan te moedigen zouden worden gehandhaafd, heeft Duda ook gezworen om kinderen te verdedigen tegen “sociale experimenten”, wat vermoedelijk verwijst naar de seksualisering van kinderen op jonge leeftijd.

“Totdat ik geen kracht meer heb, beloof ik u, zal ik altijd ons gezin beschermen, ons traditionele gezin in overeenstemming met ons Poolse model. Ik zal de invoering van experimenten niet toestaan, vooral niet als onze kinderen in deze experimenten worden gebruikt. Dat sta ik niet toe,” zei de president.

Polen heeft zich grotendeels verzet tegen het beleid van multiculturalisme en identiteitspolitiek, dat gevolgd wordt door andere westerse naties, en heeft de eisen van de EU om migranten uit moslimlanden op te nemen, belemmerd.

De Poolse premier Mateusz Morawieck heeft eerder het sentiment van Duda herhaald en mensen aangemoedigd om meer kinderen te krijgen, terwijl hij beweerde: “Er is geen sterk Polen zonder sterke gezinnen”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here