Een middelbare school in Wisconsin heeft zijn genderneutrale toiletten gesloten nadat een 18-jarige student werd gearresteerd voor aanranding in de vierde graad, kinderlokkerij en het blootstellen van zijn geslachtsdelen aan een kind in de faciliteit.

Austin Sauer, een student op de Rhinelander High School, werd vorige week gearresteerd, volgens het Oneida County Sheriff’s Office, meldde WSAW-TV.

Volgens de wet van Wisconsin is er bij een vierdegraads seksuele aanval sprake van niet-penetratieve seksuele contacten met een persoon zonder zijn of haar toestemming.

De media heeft het geslacht van het minderjarige slachtoffer niet geïdentificeerd, maar het kind is waarschijnlijk een meisje.

Kapitein Terri Hook van het kantoor van de sheriff zei dat het genderneutrale toilet nu gesloten is en dat de school geen bericht naar de ouders had gestuurd omdat het een geïsoleerd incident was en de student van de school was verwijderd.

Het kantoor van de sheriff zei ook dat de verdachte niet was aangeklaagd, en het onderzoek nog steeds aan de gang was.

In 2017 stelde de conservatieve Family Research Council een lijst samen met 21 incidenten van mannen die de privacy van vrouwen in openbare toiletten misbruikten of schonden. De groep waarschuwde dat non-discriminatiewetten die mensen in staat stellen om naar toiletten te gaan op basis van hun geslachtsidentiteit, in plaats van hun geboortesekse, seksuele roofdieren de gelegenheid geven om de omstandigheden te exploiteren en voyeurisme en seksueel geweld te plegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here