De door de SPD gedomineerde gemeenteraad van Hannover wil homoseksuele stoplichten in de stad introduceren. De perverse homopropaganda is niet alleen verontrustend voor onze jongeren, maar kost de belastingbetaler opnieuw veel geld.

De gemeenteraad van Hannover (Nedersaksen) werkt blijkbaar niet naar behoren. Er is geen andere verklaring voor het feit dat de door de SPD gedomineerde commissie op het idee is gekomen om homoseksuele verkeerslichten voor mannen en vrouwen in te voeren. In de nabije toekomst zouden figuren van hetzelfde geslacht op de verkeerslichten moeten verschijnen. Alsof er geen belangrijke problemen meer zijn in de stad.

De geschikte gelegenheid voor de perversie van de verkeersborden werd ook snel gevonden. In mei van dit jaar vindt in Hannover de Christopher Street Day plaats. De gemeenteraad heeft besloten om de nieuwe stoplichtmannen voor dit evenement voor het eerst te presenteren. De deelstaathoofdstad van Neder-Saksen zal in mei ontaarden in een poel van perversie, wanneer een horde homo’s, lesbiennes, transgenders, interseksuelen en andere zieke mensen die zich “queer” noemen, de stad zullen binnenvallen.

Op 30 en 31 mei worden niet alleen volwassenen maar ook onschuldige kinderen geconfronteerd met absoluut verontrustende beelden wanneer bijvoorbeeld perverselingen gekleed in lakleer en leer aan een hondenriem door de stad worden geleid of homoseksuelen in het openbaar seksuele handelingen verrichten. Dergelijke afwijkingen worden al jaren in verschillende grote steden beoefend en worden door lokale politici aangemoedigd.

Sommige Duitse politici nemen zelfs zelf actief deel aan deze perverse gebeurtenissen. Een voorbeeld is de groene politicus Niclas Ehrenberg. Vorig jaar in Zürich liet de Düsseldorfse inboorling zich aan de lijn en op handen en voeten over het asfalt leiden, waarbij hij zelfs aan broekspijpen likte. De Groenen wilden deze walgelijke daad zelfs gebruiken in de verkiezingscampagne om stemmen mee te winnen. Verdere opmerkingen hierover zijn overbodig.

Belastingbetaler financiert homoseksuele stoplichten

De vraag wie de kosten van de perversie van de openbare ruimte in Hannover moet betalen, wordt snel beantwoord: de belastingbetaler die weinig of niet geïnteresseerd is in “seksuele diversiteit” in de overgrote meerderheid van de gevallen. Alleen al de ombouw van 7 verkeerslichten zou maar liefst 7.000 euro kosten. Het geld gebruiken om de daklozen, waarvan er een paar in Hannover zijn, te ondersteunen, komt niet voor in de gedachten van de heersende klasse. Homofiele stoplichten zijn belangrijker dan het voortbestaan van onze landgenoten.

Perverse Homo-Propaganda: SPD führt schwule Ampelmännchen in Hannover ein

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here