Er is nog geen mijl nieuwe muur gebouwd in de termijn van Trump. Wij hebben hier al vaak betoogd dat hij geen toestemming nodig heeft van het congres. Als je per presidentieel decreet illegale oorlogen kan beginnen, is er zeker een weg te vinden om op die manier je eigen land te verdedigen.

Breitbart:

Het Hooggerechtshof van de V.S. stond President Donald Trump toe om te beginnen met de bouw van de muur op de grens tussen de V.S. en Mexico met behulp van noodfondsen, waarbij het een bevel van een districtsrechtbank in Californië, dat door het Ninth Circuit was opgelegd en werd bevestigd, opheft.

Nadat het Congres eerder dit jaar weigerde om voldoende middelen toe te wijzen voor de bouw van een barrière langs de grens, verklaarde President Trump een nationale noodtoestand om de overheid toegang te geven tot meer geld. In totaal bestelde hij 8 miljard dollar – hoewel, zoals Breitbart News aangaf, slechts 3,6 miljard dollar een noodverklaring nodig had.

Hij had het uitroepen van de noodtoestand niet eens nodig … Bovendien geeft de VS per jaar tegen de 1 biljoen (Amerikaans trillion) uit via allerlei potjes die helemaal nooit verantwoord worden, en kun je daar dus allerlei leuks mee doen, zoals een muur bouwen. En net vandaag is er ook een budget van 1.5 biljoen goedgekeurd voor het leger voor de komende twee jaar. Besef dat die miljardjes voor de muur peanuts zijn. En dat het Amerikaanse defensie budget dus duidelijk niet bedoeld is voor de verdediging van het eigen land.

Trump helemaal enthousiast:

Maar wat stond daar in die kleine lettertjes op het einde in de video hierboven ?

Dit:

De American Civil Liberties Union kondigde vandaag aan dat zij zal proberen de procedure voor het Ninth Circuit Court of Appeals te bespoedigen om een permanente blokkade op de bouw van een grensmuur met ongeautoriseerde militaire middelen te herstellen. De aankondiging komt nadat het Hooggerechtshof tijdelijk het verzoek van de regering inwilligde om tot $2.5 miljard in militaire fondsen voor muurbouw vrij te geven terwijl de Ninth Circuit de gegrondheid van het beroep van de overheid overweegt.

Het door Joden gedomineerde ACLU en vele andere joodse organisaties zijn vastbesloten de Amerikaanse (en Europese) grenzen open te stellen voor de Derde Wereld.


*Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Fenixx op juli 27, 2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here