Mensenrechtenactivisten plannen dinsdag honderden demonstraties om de sluiting van detentiecentra voor immigranten en de hereniging van alle families te eisen die door de regering zijn gescheiden, meldt Zero Hedge.

Die ‘families’ worden vaak gescheiden omdat het geen families zijn. Immigranten ‘huren’ kinderen van kinderhandelorganisaties omdat ze met kinderen een grotere kans maken om te kunnen blijven:

Ze “huren” kinderen om de grens met hen over te steken omdat ze weten dat de Amerikaanse immigratie-instanties bijna alle “migrantenfamilies” die ze oppakken, vrijlaten.

Het probleem is zo groot, meldde de Arizona Daily Star zaterdag, dat Immigration and Customs Enforcement is begonnen met een nieuw programma om de fraudeurs op te pakken.

MoveOn wordt vergezeld door de ACLU, meldt Zero Hedge, het Center for Popular Democracy en andere organisaties bij het plannen van ten minste 184 evenementen in steden en dorpen in het hele land. Vanaf 12:00 uur lokale tijd en gedurende de hele middag verzamelen critici van het immigratiebeleid van president Donald Trump zich buiten de kantoren van hun vertegenwoordigers en bij andere openbare gelegenheden voor de #CloseTheCamps-protesten.

ACLU is een door Joden gedomineerde organisatie. We zagen de invloed van die organisatie in dit stuk over de rampzalige Amerikaanse immigratiewet van 1965, die het mogelijk maakte dat blank Amerika een immigratie-shithole werd:

The Hart-Celler Act was een amendement op de McCarran-Walter Immigration Act van 1952. De wet McCarran-Walter verplichtte tot toelating van immigranten tot Amerika op basis van hun nationale herkomst. De Hart-Celler wet schafte de nationale-oorsprongsregel af en verving deze door gezinshereniging, aka-ketenimmigratie, d.w.z. dat de naaste verwanten van immigranten die al in Amerika woonden ook naar de VS mochten emigreren.

Senator Hart van zijn kant werkte nauw samen met de American Immigration and Citizenship Conference (Amerikaanse Immigratie- en Burgerschapsconferentie) om de wet van 1965 aangenomen te krijgen. Aan die conferentie namen twaalf Joodse groepen en de zwaar-Joodse ACLU deel.

En ook in dit lange stuk over de Joodse betrokkenheid bij hedendaagse vluchtelingen en migrantenorganisaties duikt ACLU weer op.

Het International Refugee Assistance Project (IRAP) kwam op nationaal niveau op de voorgrond toen directeur Becca Heller een collectief proces aanspande tegen het reisverbod van Trump van januari 2017 voor personen uit bepaalde moslimlanden. Heller, die zichzelf beschreef als een “intens neurotische jood”, was actief vanaf de allereerste luchthavendetenties en werd bijgestaan door voormalig Yale-professor Michael Wishnie, ook joods en voormalig lid van de joodse gemeenschap voor economische en sociale rechtvaardigheid. Wishnie verzamelde “een groep studenten om een collectieve rechtszaak op te stellen om niet alleen de twee cliënten van IRAP te vertegenwoordigen, maar iedereen die was aangehouden”. De zaak werd later ook gesteund en overgenomen door de Immigrant’s Rights Division van de American Civil Liberties Union (ACLU) onder leiding van haar twee adjunct-directeuren, Lee Gelernt en Judy Rabinowitz, die beiden Joods zijn.

De American Civil Liberties Union (ACLU) is niet Amerikaans en ook niet voor burgerlijke vrijheden. Het is een communistisch/Joodse organisatie met de volgende doeleinden: 1) Vernietiging van het christendom, 2) Bevordering van het communisme, en 3) Bevordering van de zaak van de Joden en de Joodse cultuur.

De president is Susan N. Herman (Joods) en was voorheen Nadine Strosen (Joods). Juridisch Directeur is David Cole, voorheen 25 jaar lang Steven Shapiro (Joods). Ruth Bader Ginsberg (Joods en huidig Hooggerechtshof) richtte het ACLU’s Women’s Rights Project op. Plaatsvervangend uitvoerend directeur is Dorothy M. Ehrlich (Joods) en Uitvoerend Directeur is Anthony Romero een homoseksuele Hispanic.

En nu willen deze organisaties de Amerikaanse zuidgrens helemaal afschaffen, want dat is waar deze acties uiteindelijk effectief toe leiden.

MoveOn.

De uitvoerend directeur van MoveOn Civic Action is Anna Galland.

Galland, 33, is de kleindochter van wijlen Marion Galland (feministe, Planned Parenthood en andere communistische hobby’s), een van de eerste vrouwen gekozen in het Virginia House of Delegates. De oudere Galland introduceerde enkele van de vroegste wapenbeheersingswetten en tartte ook de plaatselijke schoolbesturen door actie te ondernemen om de Virginia-scholen te desegregeren na de beslissing van het Hooggerechtshof van 1954, Brown v. Board of Education.

Ilya Sheyman is de uitvoerend directeur van MoveOn.org Politieke Actie. Ilya Sheyman werd geboren in de voormalige Sovjet-Unie en emigreerde op vierjarige leeftijd met zijn gezin naar de Verenigde Staten als Joodse vluchtelingen.

Voormalig uitvoerend directeur Eli Pariser, nu overgestapt naar Avaaz, is ook Joods.

Center for Popular Democracy.

Wordt onder andere gefinancierd door de Open Society Foundation van George Soros.

Een snelle blik op de staf, levert de volgende namen op die er uit springen:

 • Elissa Berger – Chief Operating Officer at Center for Popular Democracy
 • Brian Kettenring – Co-Executive Director at Center for Popular Democracy
 • Andrew Friedman – Co-Executive Director at Center for Popular Democracy ( Andrew has been awarded the Union Square Award of the Fund for the City of New York, the Cornerstone Award of the Jewish Funds for Justice)
 • Tony Perlstein – Deputy Campaigns Director at Center for Popular Democracy
 • Aaron Dorfman – Vice Chair, Board of Directors at Center for Popular Democracy
 • Adam Gold – Director of Independent Political Organization Strategies
 • Katie Goldstein – Senior National Organizer
 • Rebecca Neuwirth – Director of Development (Previously, Rebecca worked as Director of Strategic Engagement & Senior Development Officer at JDC (American Jewish Joint Distribution Committee)
 • Ari Schwartz – Program & Communications Manager, Local Progress
 • Leah Silver – Marketing Manager ( Leah is an active alumna of the AVODAH Jewish Service Fellowship)
 • Beth Slade – Coordinator, Fundraising Events & Partnerships (de naam doet geen belletje rinkelen, maar de foto laat weinig ruimte voor twijfel)
 • Kathleen Stephan – Special Assistant to the Chief Operating Officer (de naam doet geen belletje rinkelen, maar de foto is zelfs nog overtuigender dan hierboven)
 • Eli Vitulli – Strategic Research Associate and Mellon/ACLS Public Fellow
 • Lia Weintraub – Communications Manager

*Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Fenixx op juli 3, 2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here