Boris Johnson’s kernkabinet bestaat uit niet-christelijke buitenlanders

0

De Ottomaanse afstammeling zei in 2013 al dat hij een voorstander van immigratie was en dat weerspiegelt zich in zijn multikul-kabinet.

Sajid Javid is een fanatieke moslim, Priti Patel is een Indiase en waarschijnlijk Hindoe en Dominic Raab is een Jood.

Sajid Javid

In juni nog schepte Sajid Javid op dat Groot-Brittannië onder zijn leiding duizenden extra vluchtelingen op zal nemen.

In een video die op Twitter werd geplaatst, schepte het moslimparlementslid op dat Groot-Brittannië sinds 2016 meer vluchtelingen heeft hervestigd dan welke andere EU-staat dan ook, en dat is “iets waar we erg trots op zijn”.

Javid ging verder met te zeggen, de intake zich “vooral” zal richten op mensen die het “Midden-Oosten en Afrika” verlaten.

Onder zijn leiding is het ook dat de politie haar prioriteit verschoven heeft van het bestrijden van echte misdaden naar het opsporen van zogenaamde ‘hate-crimes’. Het aantal door de politie geregistreerde haatdelicten is met 17% gestegen tot bijna 100.000 per jaar, zo blijkt uit officiële cijfers van 2018, terwijl de echte criminaliteit geëxplodeerd is

Priti Patel

De minister van Binnenlandse Zaken kwam in Groot-Brittannië aan als een vluchtelinge die door Idi Amin naar buiten werd geschopt toen hij alle Aziaten het land uitzette, die door de Engelsen geïmporteerd waren om verdeeldheid te zaaien door middel van diversiteit.

Het meest interessante deel van haar achtergrond is het feit dat ze haar vorige baan als ontwikkelingssecretaris verloor nadat ze verstrikt was geraakt in een bizarre samenzwering om in het geheim Britse ontwikkelingshulp naar het Israëlische leger te leiden.

Dat was twee jaar geleden.

En nu is ze terug, dit keer als minister van Binnenlandse Zaken, verantwoordelijk voor Britse binnenlandse rechts- en ordezaken. Dit omvat verantwoordelijkheden voor “haatzaaiende taal”, “antisemitisme”, het gevaar van “extreem-rechts terrorisme” en dergelijke. Het klinkt als een logische keuze.

Dominic Raab

Als minister van Buitenlandse Zaken is hij verantwoordelijk voor de opgelopen spanningen met Iran. Zijn etnische achtergrond garandeert dat hij geheel neutraal zal zijn in dat conflict. In 2017 kwam hij in opspraak in de nasleep van de MeToo-affaire en in 2018 probeerde hij het minimumloon voor een medewerker te omzeilen door hem een ‘intern’ te noemen.

Boris Johnson

Naast dat zijn bet-overgrootvader een Turk was, was een van zijn andere opa’s de uit Rusland naar New York geëmigreerde jood Elias Avery Lowe. Johnson heeft op zijn minst een ‘diverse’ achtergrond. Net zo ‘divers’ als zijn kernkabinet.


*Dit artikel verscheen eerder op Fenixx op juli 26, 2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here